Vakantiehuis Villa CascadaStarigrad Paklenica - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij moderne huizen op een rij, gemaakt met veel liefde en aandacht, om uw verblijf bij ons zo aangenaam en intiem mogelijk te maken - alsof we voelden dat het goed zou zijn om u te scheiden van andere gasten; we hebben echter aan je rust gedacht, en het blijkt dat we ook aan je gezondheid en Covid-vrije standaard hebben gedacht: -) ... We vestigden ons in een rustige hoek van het centrum van Starigrad, op een steenworp afstand van het nationale park, restaurants , cafes, winkels, benzinestations, hotels, sportvelden, ... en prachtige stranden van de camping in de schaduw van pijnbomen ... Hou je van luieren op vakantie, gezelligheid of test je avontuurlijke geest op zee of in de bergen - je bent op de juiste plek ... En bij ons in de huisjes heb je alles voor een volledige vakantie - dus als je echt niet wilt (omdat je toch op vakantie bent), heb je geen om overal heen te gaan :-) Kom naar het openingsseizoen na isolatie, rust je zenuwen uit in deze mooie en veilige faciliteiten, ontspan en heb plezier en stel ons met je ideeën voor wat je nog meer zou willen voor een jaar later - want je zult zeker wil terugkomen ... Tot ziens!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering te bevestigen, moeten we uw betaling van minimaal 30% ontvangen en u betaalt de rest bij aankomst. Het is wenselijk om voor 10:00 uur te vertrekken, en na 16:00 uur binnen te komen, zodat we alles goed kunnen regelen voor nieuwe gasten... Natuurlijk, als alles eerder klaar is, bent u van harte welkom om eerder gratis binnen te komen. Er worden extra schoonmaakkosten van € 50,- per verblijf in rekening gebracht.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
In het geval van omstandigheden die de toegang tot Kroatië verbieden zonder quarantaine of isolatie tijdens uw termijn, zullen we uw voorschot terugbetalen (we hebben dit al gedaan met voorjaarsreserveringen) ... We zijn echter van mening dat we het ergste hebben meegemaakt en dat we allemaal verdienen de weldadige effecten van zon, zee en wind uit de bergen...
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 70 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 90 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 400 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 200 m
  • Nationaal Park: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de directe omgeving zijn er veel bureaus die verschillende programma's en avontuurlijke faciliteiten aanbieden, verhuur van zee- en berguitrusting en uitstapjes naar Winetou organiseren ... en je kunt verdwalen op Velebit, peddelen of zeilen op de blauwe zee ... Drie huizen een jacuzzi in de tuin hebben, zodat u niet eens naar de zee hoeft om u op te frissen; alle huizen hebben een barbecue, dus je hoeft niet eens naar een restaurant als je de drukte wilt vermijden ... en elk heeft een balkon en een tuin om frisse lucht in een huiselijke sfeer in te ademen ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Villa Cascada
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2020
... Ciovo, Korcula ... en een bijzondere ervaring van de zee en de bergen van Starigrad Paklenica

Uitstekend - zorgvuldig ontworpen accommodatie in Villa Cascada, de parel van Starigrad, die verschillende mogelijkheden biedt voor het zelfstandig creëren van vakanties. Op zoek naar rust, volledige vernieuwing van je eigen kracht, hier heb je de mogelijkheid om passief te ontspannen en te socializen in een luxueus uitgerust en veilig interieur ... reageer op de geluiden van de nabijgelegen kerkklok, de geur van de zee en dennen en "rol" 100 meter naar de schaduwrijke kiezelstranden van het nationale park Paklenica,… en weersta de geuren van de Dalmatische keuken van lokale cateraars. Gemachtigd heeft u de mogelijkheid om na te denken over de aanvullende inhoud van een actievere vakantie op basis van uw eigen affiniteiten, competenties en fitheid, en te kiezen voor een van de aangeboden zee- of bergroutes. Dit rijke aanbod aan inhoud van Villa Cascada en de bredere lokale gemeenschap maakt het permanent mogelijk om actief een vakantie te creëren volgens de belangen van iedereen. Inspelen op de behoeften van gezinnen met kinderen en jongeren die op zoek zijn naar de sportieve uitdagingen van de zee en de bergen en de wensen van professioneel gevestigde groepen mensen, ongeacht mogelijke onverwachte meteorologische en andere voorspellingen. Ik weet niet zeker hoeveel ik een parel als dit publiek moet maken zonder het unieke karakter ervan te verstoren!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt voor de uitstekende analyse :-)

We proberen open en toegankelijk te zijn voor iedereen, maar niet openbaar - dus er is geen angst :-) Het is een bijzondere plek, dus we proberen het te "vertegenwoordigen" ... En dit soort analyse is een "suikerlaagje" voor onze inspanningen ... Bedankt en tot ziens ...

Đakovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2020
Een heerlijke vakantie

De plek is geweldig om 's avonds te wandelen, en de stranden zijn geweldig en de zee is erg schoon, geweldig voor kinderen, zelfs huisdieren zijn toegestaan op het strand. Accommodatie in de villa is zoals op de foto's, mooi schoon en van alle gemakken voorzien. Alles is luxueus en mevrouw Dara is een erg aardige en geweldige gastvrouw. We hebben de auto niet eens gestart omdat we ze op de parkeerplaats hebben achtergelaten, alles is te voet naast het huis mogelijk. Heerlijke vakantie, alle lof.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt geweldige gasten ...

We voelen ons meteen warm om ons hart (en niet van deze mooie zon, maar van je mooie commentaar) ... We zijn blij dat je een fijne tijd hebt gehad en dat je zulke mooie herinneringen met je meedraagt ... je bent altijd welkom, want je bent mooi een voorbeeld dat een man orde kan houden en weer enorm kan genieten ... Veel gezondheid en plezier ... tot de volgende bijeenkomst :-)

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2020
voortreffelijk

Uitstekende accommodatie, schoon, goed uitgerust, rustig, dicht bij het strand en de winkels. Geschikt voor gezinnen met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankzij de uitstekende gasten ...

Bedankt voor uw verblijf en lof ... welkom in de toekomst! Wij zijn van mening dat je "de batterijen goed hebt opgeladen", maar vergeet niet dat ze constant moeten worden opgeladen ;-) Groeten tot de volgende bijeenkomst!

Toon alle beoordelingen
Ivica Novak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik heb genoeg jaren en ervaring om de antwoorden op de meeste van je vragen en wensen te kennen (natuurlijk met betrekking tot je verblijf op ons eiland), voldoende energie en verlangen om je ervaringen over te brengen en je te helpen dezelfde wijsheid te realiseren om je in je eigen Nirvana te laten. zolang je me niet belt! Heb een goede rust voor lichaam en geest!

De advertentie Vakantiehuis Villa Cascada heeft 46095 keer bekeken sinds 17.06.2019.