Vakantiehuis Dido IveUgljan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Vakantiehuis Dido Ive ligt op het eiland Ugljan, in Čeprljanda. Het is omgeven door grote olijfgaarden, wijngaarden en traditionele mediterrane planten, en op 300 m van de zee en het strand. Het huis heeft een ingerichte keuken (kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat), woonkamer (tv, airconditioning , slaapbank), drie slaapkamers en twee badkamers (wasmachine, strijkijzer, haardroger). Naast het gebouw zijn twee parkeerplaatsen. Het ruime terras met barbecue is ideaal om te genieten van een gezonde omgeving en een aangenaam klimaat. De veerhaven ligt op 13 km afstand en er vertrekken dagelijks een veerboot en een boot naar Zadar met regelmatige tussenpozen van een uur, en de rit duurt 20 minuten. Het eiland Pasman ligt op 35 km afstand en is via een brug verbonden met Ugljan. Het eiland Ugljan staat bekend om zijn weelderige mediterrane vegetatie, prachtige baaien en stranden, de zee van buitengewone zuiverheid en diverse sportfaciliteiten (fietsen, wandelen). Mogelijkheid om fietsen en surfplanken te huren

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst: vanaf 15:00 uur Vertrek: tot 09.00 uur Drie dagen na boeking dient 30% van het totaalbedrag te worden betaald, en de eerste dag na aankomst wordt het volledige bedrag betaald. Op verzoek van de gast is het mogelijk om een extra bed op de kamer te plaatsen, hiervoor wordt 8 euro per dag betaald. Op verzoek van de gast is het mogelijk om een babybedje te plaatsen, de service is gratis. Toeslag voor huisdieren is 8 euro per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 10 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 6 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, worden ze begroet met een welkomstdrankje. Wij bieden de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Op het eiland Ugljan zijn vijf fietspaden van verschillende moeilijkheidsgraad. In de directe omgeving van vakantiehuis Dido Iva (500 m) zijn tennisbanen en een voetbalveld en duikschool (700 m) die met een professioneel team van duikinstructeurs duikcursussen en dagtochten naar de lokale onderwaterwereld organiseert. De stad Ugljan is de enige overwegend laaglandstad op het eiland Ugljan, waardoor het geschikt is om te wandelen en te wandelen. Op het mooie zandstrand Mostir (afstand: 700 m) kun je beachvolleyballen, en het is ideaal voor niet-zwemmers en kinderen. In de buurt van het eiland zijn er natuurlijke schoonheden zoals NP Kornati.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Dido Ive
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Augustus 2023
Uitstekend

Een heel mooi, schoon en comfortabel huis in een rustige omgeving, op een paar minuten van het strand, met een heerlijk ruim terras, benodigdheden voor de barbecue en alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. De gastvrouw is erg aardig en behulpzaam. Het was een genoegen om te verblijven, zowel in het huis als in de stad Čeprljanda zelf.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juni 2022
Loven

Ruim, schoon, uitgerust, groot mooi terras. U bent een paar minuten rijden met de auto van geweldige stranden voor kinderen. Warme aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op reactie

Geachte heer Pavao, Heel erg bedankt voor de aanbeveling voor een vakantie in ons huis Dido Ive! Groeten aan jou en je vrienden! Mirjana

Orešje, Strmec samoborski,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Augustus 2021
Mooi!

We brachten een van de mooiste vakanties door in het huis van Dida Iva. Op de foto's vonden we het huis erg leuk, en live is het nog mooier. Zeer netjes en schoon, comfortabel en het was een genoegen om erin te verblijven. We raden zeker aan om Činta Bay en Suha Beach te bezoeken. We kijken ernaar uit om weer te blijven. Alle aanbevelingen voor een rustige en ontspannen vakantie. Dankzij de gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mirjana Šlosar Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Vakantiehuis Dido Ive heeft 37621 keer bekeken sinds 03.07.2017.