Appartement LilyZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Ik huur een driekamer appartement, 60 m² met een groot terras van 30 m² op de eerste verdieping van het huis. Het bevindt zich in Borik, in een rustig deel van Zadar. Het stadscentrum ligt op 20 minuten lopen van de zee. De accommodatie biedt gasten een rustige vakantie met alle schoonheid van de stad Zadar. Het appartement bestaat uit een keuken met eetkamer, woonkamer, twee slaapkamers, twee badkamers (een grotere en een kleinere). Er wordt verwacht om comfortabel plaats te bieden aan 4 personen. In het appartement zijn airconditioning, internet (wi-fi), grote tv, wasmachine, haardroger, handdoeken, beddengoed, fornuis met oven, servies. barbecue. . Er is een parkeerplaats in de tuin. In de directe omgeving zijn er winkels, restaurants, cafés en een winkelcentrum. Niet geschikt voor huisdieren. De dichtstbijzijnde stranden zijn Uskok, Borik en Puntamika. U wandelt in 10 minuten naar het strand. Het voordeel van vakantie in het appartement is de rustige omgeving van eengezinswoningen en de mogelijkheid van een snelle rondleiding door alles wat Zadar en zijn omgeving te bieden hebben.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ideale tijd op de dag van aankomst in het appartement is 15 uur als ze eerdere gasten waren. Als het appartement klaar is, is het mogelijk om een eerdere aankomst te regelen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We verwelkomen gasten met een welkomstdrankje. Een parkeerplaats is voorzien.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lily
Ljiljana Džepina Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Lily heeft 9890 keer bekeken sinds 21.06.2018.