Appartementen HobbitZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

In het nieuwe woonhuis in Zadar in het stadsdeel Arbanasi zijn twee appartementen (4 sterren categorie). Elk appartement heeft een aparte ingang en privacy. Airconditioning in elke kamer. Vloerverwarming in elke kamer. Op de eerste verdieping bevindt zich HOBBIT1 (5 2), een volledig ingericht appartement met keuken. Twee badkamers met toilet. Groot terras met eettafel. Op de begane grond bevindt zich HOBBIT2 (4 2) volledig ingericht appartement met keuken. Ruime badkamer met toilet. Grote eetkamer met toegang tot de binnenplaats en eettafel. Elk appartement heeft een vaatwasser, wasmachine, strijkplank en strijkijzer, föhn, kinderbedje, kinderstoel, badkuip, toilet en nachtkastje voor baby's, satelliet-tv met nationale programma's van verschillende wereldtalen en kinderprogramma's, internet WIFI. Supermarkt in de directe omgeving - 40 m. Stadsbus naar het centrum vlakbij - 20 m. Loop langs de zee naar het centrum ongeveer 20 minuten. Stranden naar keuze in de buurt - 4 minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor een langer verblijf (een maand en meer) een grote korting in de prijs op afspraak. Accommodatie reserveren met aanbetaling van 30% van het overeengekomen bedrag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt alleen volledig terugbetaald in geval van onmogelijkheid om de dienst te gebruiken als gevolg van overmacht, buitengewone verbodsmaatregelen en reisbeperkingen naar Kroatië.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 900 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 600 m
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 6 km
  • Haven: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Eigen parkeerplaats naast het appartement is bij de prijs inbegrepen. Op het erf van het huis is een taverne met een grill en oven voor gebruik. Strandhanddoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Mogelijkheid tot transfer vanaf de luchthaven of het busstation, op afspraak. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies en diverse acties in samenwerking met beproefde organisatoren en bedrijven, op afspraak Acties afgestemd op de persoonlijke interesses van gasten, op afspraak.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Hobbit
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+2, Augustus 2022
Vakantie augustus 2022.

Zeer goed uitgerust appartement. Het heeft alles wat nodig is en zelfs meer, we zijn zeer tevreden. Zeer warme en gedienstige gastheer. Alle lof voor de gastheer en aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Praha ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2022
Prachtig!

Geweldig appartement, ruim, goed uitgerust en perfect schoon. Senka was een buitengewoon gulle gastheer, we voelden ons meer dan welkom, ze maakte zelfs een smakelijk huisgemaakt diner voor ons. Appartement is geweldig voor kleine kinderen met alles wat je nodig hebt voor baby/peuter (bad, bed, potje, kinderstoel). Strand is dichtbij en erg leuk. Er is een kleine winkel om de hoek, wat erg praktisch is. Ramen naar de keuken kunnen volledig naar de zijkant schuiven en dat verbindt de keuken mooi met de tuin, waar we de meeste tijd doorbrachten. We zouden zeker terugkomen, ons verblijf was perfect. Senka heel erg bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Prijedor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A5+2, April 2022
Loven!

Mooi, volledig uitgerust appartement! De gastvrouw is buitengewoon aardig, zorgzaam en charmant! Alle lof en oprechte aanbevelingen!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
De Hobbit 1

Beste Sara, Bedankt voor de mooie reactie. Jullie waren geweldig, positief, netjes en altijd welkome gasten. Groeten aan jou, Irinej, Nevena en Milos. Schaduw: o)

Toon alle beoordelingen
Senka Bojić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Senka en ik ben geboren in Zadar, een magische stad. Ik woon afwisselend in Zadar en Praag. Ik ontmoet graag mensen van over de hele wereld met zelfgemaakte gerechten en een glas wijn. Boeken zijn mijn grote liefde en helpen me levensoptimisme te behouden. Ik wil dat mijn gasten blij zijn om terug te komen en zonnige vriendschappen in ons huis te vinden. Ik spreek Kroatisch, Tsjechisch, Engels.

De advertentie Appartementen Hobbit heeft 24959 keer bekeken sinds 09.11.2020.