Vakantiehuis AjinovićZlarin - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zlarin en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het huis op het eiland Zlarin is gelegen in een rustige plek, ver weg van het strand op 150 meter en het centrum 400 m. Het huis is verdeeld over twee verdiepingen, omringd door een terrein van 1000 vierkante meter, waarin de olijfbomen, wijngaarden, vijgen .... In de begane grond is een grote woonkamer, keuken aparte deur van de woonkamer en een kleine badkamer. De woonkamer komt uit op een groot terras van 35 vierkante meter van handgemaakte houten tafel voor 7 personen met twee bankjes, schommel en tuinmeubelen en ligstoel. Terras is overdekt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, middelgrote kamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en een kleine kamer met een eenpersoonsbed. Alle drie kamers hebben toegang tot een groot bovenste terras met uitzicht op de zee. De bovenste verdieping van het huis waar de kamers voorzien zijn van airconditioning. Gratis Wi-Fi. Er is ook een badkamer met bad, wc-pot en wastafel. In het huis is er een buitendouche met zonne-energie warm en koud water.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt bij aankomst. De borg wordt betaald via de rekening en dat 15 procent van de totale kosten. Aankomst en vertrek gasten regeren volgens lijnen van het schip.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 90 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 500 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Sportactiviteiten: 90 m
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid tot het huren van Bickle, en we wachten op onze gasten om Zlarin waterkant en hun bagage we rijden met een motorvoertuig dat de gasten niet hoeft om jezelf en veel bagage te slepen. Wasserij goederen in een vaatwasser voor gasten die langer dan 7 dagen. De woning is gelegen op het eiland Zlarin, dat is 20 minuten met de boot van Sibenik. Het eiland kan niet worden bereikt met de auto, wordt de auto nog in Sibenik, is parkeergelegenheid ligt direct aan de Sibenik kade waar de boot naar Zlarin. De prijs van het parkeren is ongeveer. 4EUR / dag. Schip lijnen zomer rijden 4, 5 keer per dag voor Zlarin. De overeenkomst met de eigenaren van de accommodaties in rederijen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Ajinović
Gorana Hrepić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo allemaal, mijn naam is Goran, ik heb 29 jaar, ik ben getrouwd en heb een dochter. Ik kijk uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen, werkzaam in het toerisme voor enige tijd en het vult me ​​up. Ik hou ook van te naaien, vooral voor kleine kinderen. Ik hou van de zee en blijven door de zee en prirodu.Želim u een aangenaam verblijf in het appartement Belvedere en op het eiland Zlarin :)))

De advertentie Vakantiehuis Ajinović heeft 16798 keer bekeken sinds 20.01.2015.