Gebruiksrechtovereenkomst voor de website www.directkroatie.nl

De Website www.directkroatie.nl en alle subdomeinen (hierna te noemen: site) zijn eigendom van Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb te Kroatië (hierna te noemen: site-eigenaar). Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met deze voorwaarden, de algemene gebruiksvoorwaarden en met de mededelingen die hier te vinden zijn. Als u niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden voor het gebruik van de site, verzoeken wij u deze site en de subdomeinen niet te gebruiken!

Algemene informatie over de website Directkroatie.nl De site www.directkroatie.nl is geen reisbureau dat zich bezig houdt met het verhuren van accommodaties in naam van en voor rekening van huurders, maar wordt gebruikt als online overzicht voor accommodaties in de Republiek Kroatië, wat betekent dat de site directkroatie.nl enkel en alleen wordt gebruikt voor promotie en reclame voor appartementen, studio's, kamers, hotels, hostels, villa's en campings en andere voorzieningen die onderdak bieden aan toeristen en die services en activiteiten bieden met betrekking tot toerisme, sport, recreatie en ontspanning.

Beperkingen op persoonlijk, niet-commercieel gebruik Deze sites zijn bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U mag niets wijzigen, kopiëren, verspreiden, tonen publiceren, of op enig andere wijze overdragen of verkopen van enige informatie, diensten of producten die worden gepubliceerd op deze site zonder de goedkeuring van de site-eigenaar of adverteerder. De op deze site gepubliceerde materialen zijn auteursrechtelijk beschermd en ongeautoriseerd gebruik van enig materiaal op deze Site kan een schending van de bepalingen van de Auteurswet vormen en Naburige rechten (NN 167/03 en 79/07) en overige regelgeving in de Republiek Kroatië.

Als u een van deze algemene voorwaarden schendt, wordt uw recht om de site te gebruiken automatisch beëindigd en dienen gedownloade of afgedrukte materialen onmiddellijk te worden vernietigd.

Eigendom, rechten en verantwoordelijkheden De inhoud van deze site zijn eigendom van Do-bra Ltd (eigenaar van de site). Inhoud die niet eigendom is van de eigenaar van de site worden gebruikt met toestemming van de auteur / eigenaar en zal op elk moment op verzoek van de auteur / eigenaar worden verwijderd van de website.

Beperking van aansprakelijkheid De site directkroatie.nl publiceert alleen gegevens die zijn verkregen door de adverteerders, de eigenaar van deze site kan niet aansprakelijk worden gehouden op materiële wijze en strafrechtelijke aansprakelijkheid wanneer informatie over vakantiehuizen, appartementen en / of kamers, niet zijn zoals vermeld op de site. De site maakt uitsluitend reclame voor aanbiedingen van particuliere adverteerders en eigenaren van de Republiek Kroatië.

De site-eigenaar neemt volledige afstand wanneer een gebruiker de inhoud van de websites gebruikt of misbruikt, alsmede de schade die hier uit voortkomt, of een derde partij die de inhoud gebruikt of misbruikt van directkroatie.nl

Wijzigingen in deze voorwaarden en andere bepalingen van het bedrijfsleven. Eigenaar behoudt zich het recht om deze Gebruiksvoorwaarden en overige voorwaarden aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Kroatië