Stenen huis House NinoBale - Istrië

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

Huis Nino ligt in het dorp Krmed, een nederzetting 7 km ten noordoosten van de gemeente Bale. Het ligt aan de provinciale weg Bale-Smoljanci-Svetvinčenat. Het is slechts 8 minuten rijden naar Bal en 25 minuten naar Rovinj. Als u op zoek bent naar accommodatie ver weg van het stadslawaai, maar tegelijkertijd dicht genoeg bij alle omliggende bestemmingen, dan is dit de perfecte keuze voor u. Het dichtstbijzijnde strand in Bala (Colone of San Polo) ligt op slechts 13 km rijden met de auto, en het strand van Cisterna ligt op 16 km afstand. Het hele huis, de tuin, de houtskool- en houtgrill staan tot uw beschikking. Ideale accommodatie voor een gezin met kinderen en huisdieren. Het huis is gebouwd in de karakteristieke Istrische stijl en is bedekt met steen. Het is ons erfgoed en daarom zijn wij er bijzonder aan gehecht. Het heeft twee slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer en overdekt terras. Voor het huis ligt een omheinde tuin waar u in alle rust kunt verblijven. Huisdieren zijn welkom! Wij wonen in Rovinj en komen op afspraak naar Krmed. Wij respecteren uw privacy

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij komen de wijze van vooruitbetaling en het bedrag overeen op het moment van boeking. De gebruikelijke vooruitbetaling bedraagt 20% van de totaalprijs. De rest wordt contant betaald bij aankomst in het appartement. Voor een verblijf korter dan drie nachten wordt 30% meer in rekening gebracht. Gebruikelijke aankomsttijd vanaf 14:00 uur en vertrektijd tot 10:00 uur. Andere aankomst- en vertrektijden dan bovengenoemde kunnen, afhankelijk van de mogelijkheid, met de gastheer worden geregeld. Informeer ons alstublieft over de geplande aankomsttijd, omdat we in Rovinj wonen en we een bepaalde tijd nodig hebben om u persoonlijk te komen verwelkomen. Indien u verhinderd bent vanwege werkverplichtingen, geven wij u bij aankomst de nodige instructies voor het betreden van de locatie. Wij werken de reserveringskalender regelmatig bij!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, in geval van onmogelijkheid om te arriveren om gerechtvaardigde redenen, kunt u 30 dagen vóór de gereserveerde aankomstdatum annuleren met 100% restitutie van het voorschot. Als u binnen 30 dagen voor aankomst annuleert, houden wij de aanbetaling volledig in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 13 km
  • Strand: 13 km
  • winkel: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 6 km
  • Discotheek: 20 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 22 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs van het appartement wordt per dag weergegeven. Huisdieren 10,00 euro per dag, te betalen bij aankomst. Het huis is volledig uitgerust, voorzien van airconditioning met twee apparaten. Nieuwe keuken voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken voor gebruik in het appartement, gebruik van airconditioning, WIFI, eindschoonmaak, parkeerplaats op het erf. Er is een wasmachine aanwezig in het huis. Babybedje op aanvraag gratis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis House Nino
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Szigetszentmiklós,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Nino huis

De woning is gelegen op een mooie rustige plek, goed bereikbaar. Keuken, barbecue en tuin zijn goed uitgerust. Perfect schone plek, verfijnd beddengoed, comfortabel bed. Het ligt dicht bij verschillende mooie plekken en stranden. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam. Bedankt voor alles.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Sandra Miletić Aanbieder vanaf 2012
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Groet! Jarenlange ervaring met verhuren, focus op gasttevredenheid, uitstekende ligging van de woning en continue investering in kwaliteit zijn de redenen om met vertrouwen contact met ons op te nemen. Het zal ons een genoegen zijn u te voorzien van accommodatie in een van onze appartementen tijdens uw verblijf in ons prachtige Rovinj, we kijken uit naar uw komst!

De advertentie Stenen huis House Nino heeft 30569 keer bekeken sinds 13.01.2019.