Appartement RažaRab Barbat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 120 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Raža is een magische familieplek geschikt voor 2-6 personen. Het bevindt zich op de 1e verdieping van een gezinswoning en is alleen gescheiden van de zee en talrijke kiezelstranden door het groen van de tuin. Appartement Raža is de perfecte plek om te ontspannen met uw dierbaren en te genieten van de geuren van mediterrane kruiden en het adembenemende uitzicht vanaf het terras op het Barbat-kanaal en het eiland Dolin. Appartement Raža heeft ook eigen aanlegsteigers voor boten langs de waterkant voor het huis. Ervaar het eilandleven en creëer herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Appartementreservering is €250 en wordt betaald op onze IBAN, waarmee de reservering definitief is. De rest van het bedrag wordt ter plaatse betaald bij aankomst in het appartement of door betaling op de IBAN. Toegang tot het appartement is mogelijk vanaf 15.30 uur. Op de dag van vertrek dient u het appartement uiterlijk om 10.00 uur te verlaten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Om een volledige terugbetaling van de reservering te ontvangen, moeten gasten binnen 48 uur na het maken van de reservering annuleren en de annulering moet ten minste 14 dagen voor aanvang van de reservering plaatsvinden. Indien de gast de reservering 7-14 dagen voor aanvang annuleert, ontvangt hij een restitutie van 50% van het reserveringsbedrag. Een volledige terugbetaling van de reservering is mogelijk als het appartement door andere gasten is geboekt, ongeacht het tijdstip van annulering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Nationaal Park: 16 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Aan de achterkant van het huis hebben we voor al onze gasten een open parkeerplaats in de schaduw van olijfbomen voorzien. Appartement Raža wordt omgeven door een grote tuin die met veel liefde wordt onderhouden. Er is een barbecue in de directe omgeving van de tuin. De tuin is uitgerust met een buitendouche en voor alle gasten die liever in de schaduw zitten, is er een terras aan zee met ligstoelen en tuinmeubelen. Voor al onze gasten die een boot bezitten of huren, is er voor het appartement een kade en ligplaatsen voor boten en een werkplaats waar u uitrusting van de boot of spullen voor het strand kunt opbergen.Bezoek ons en verken Rab in uw eigen tempo . Welkom!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Raža
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, September 2023
Mooi, ruim en schoon appartement

Een uitstekend appartement dat prachtig is ingericht in mediterrane stijl, zeer ruim en schoon. Objectbeschrijvingen en details zijn nauwkeurig zoals in de advertentie. Foto's kunnen niet voldoende de rust en schoonheid weergeven die u te wachten staat als u besluit in deze accommodatie te verblijven. Bij aankomst waren wij meer dan aangenaam verrast. Het appartement is prachtig ingericht, zodat u niets hoeft te missen. De huishoudster Davorka is erg aardig en deed haar best om ons verblijf in het appartement aangenaam te maken, we voelden ons thuis. Ze stond altijd tot onze beschikking en gaf ons nuttige tips over wat te bezoeken, waar te eten, enz. Het kiezelstrand ligt direct onder de accommodatie, en langs de kust langs de zee strekt zich een promenade uit, die je helemaal kunt nemen naar de stad Rab zelf. Wij zouden deze accommodatie zeker aanbevelen, het heeft van ons een beoordeling van 10/10.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Davorka Peran
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik beantwoord e-mails en telefoontjes en zorg ervoor dat alles precies is zoals afgesproken. Ik ben ook een ware schatkamer van geweldige ideeën voor dagelijkse activiteiten of plaatsen om te bezoeken. Dit is geen verrassing gezien het feit dat ik graag tijd doorbreng in de natuur en actief bezig ben. Wandelen, hardlopen en zwemmen zijn mijn hobby's, evenals het lezen van een goed boek.

De advertentie Appartement Raža heeft 3360 keer bekeken sinds 12.08.2023.