Appartement JerkovićBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij Baska Voda! Ons appartement is gelegen in het centrum van Baška Voda. Het hele huis is ingericht als één appartement en geeft u volledige privacy Ideaal voor een gezin. Het huis is volledig gerenoveerd. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een klein toilet en op de begane grond is er een keuken, eetkamer en woonkamer. Als onderdeel van de begane grond is er een buitengedeelte bestaande uit een binnenplaats met een uitgang naar het terras, een ruime badkamer met een hydromassagecabine. Het huis is gelegen in een rustige straat, vlakbij de kerk, en het is slechts 1 minuut van de zee en een prachtig strand. Wij wensen u een prettig verblijf op deze prachtige plek.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst van de gasten om 12.00 uur op zaterdag en vertrek om 10.00 uur op zaterdag. Het voorschot is 20% van de prijs van het appartement en wordt onmiddellijk na de reservering betaald door het geld naar het adres te sturen. Betaling voor overnachtingen contant bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 90 m
  • Postkantoor: 80 m
  • Haven: 50 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Dit appartement heeft een parkeerplaats, die op ongeveer 150 meter van het appartement ligt. Parkeren is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Jerković
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Prijedor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Jerković, Augustus 2016
Simpel gezegd - Uitstekende

Appartement Jerkovic ten zeerste aanraden aan iedereen, ongeacht wat voor soort activiteiten zijn favoriet tijdens een verblijf op vakantie. In de buurt van het appartement van de kust en alle essentiële service-faciliteiten gewoon fascinerend, en dankzij de fantastische locatie, is uw rust gegarandeerd, omdat het appartement is gelegen in een kleine en rustige straat. We zijn gefascineerd met de voordelen suites, superieure apparatuur en de nabijheid van het strand en de boulevard. Familie Jerkovic, onze uitstekende gastheren en zeer professionele service, is dit de gelegenheid om ze te REARD en wensen hen een gelukkige kerst en Nieuwjaar door de wens om hun gasten te zijn weer in de nabije toekomst! Familie Bakic, Prijedor

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Thank you very much!

Thank you very much! Dank u voor de prachtige opmerkingen over ons appartement en wij als gastheer. Ik hoop dat in de toekomst opnieuw uw aankomst. Tegelijkertijd Ik wens u het allerbeste voor de kerstvakantie en veel gezondheid, geluk en succes in het nieuwe jaar! Groeten!

Baške Vode,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Jerković, Juli 2016
fantastische accommodatie

Groeten in de eerste plaats voor de zeer vriendelijke eigenaren van de familie Škoda van Brcko. We hebben al die jaren onze vakantie door aan de Makarska Riviera en de eerste keer in Baska Voda of in zo'n mooi huis nog niet. Proficiat voor decoratie, netheid en de toegankelijkheid van alle van een object, natuurlijk, en het strand naar rest was gewoon een goede kwaliteit. Aanbeveling voor iedereen te beginnen met de jeugd om ons als een familie die we hadden een complete verwennerij. Wat je ziet op de foto's is niets vergeleken met wat je ziet als je komen. Goed gedaan en ik hoop dat je weer te zien.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Thank you very much!

Hartelijk dank voor zo'n leuke reacties! We zijn blij dat u zich comfortabel in ons appartement dat we uw wensen als klant hebben voldaan gevoel, want dat is ons doel, en in fijne kwaliteit van de dienstverlening, met name in de eerste plaats is onze houding tegenover gasten waar we zijn oprecht en vriendelijk in onze omgang met het. Nogmaals bedankt en we zouden graag voor mensen om te komen en zien dit onze kleine huisje bij de zee! Groeten van Baska Voda!

Ante Jerković Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Jerković heeft 53319 keer bekeken sinds 13.04.2015.