Appartementen Vila PaolaBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, badkamers/toiletten zijn net gerenoveerd. Groot appartement voor 6+1 persoon heeft twee badkamers/toiletten en is geschikt voor grote gezinnen. Alle appartementen hebben terrassen/balkons met prachtig uitzicht op zee. We hebben voldoende parkeerplaatsen voor al onze lieve gasten, in de prijs bieden we de mogelijkheid om het zwembad en de barbecue te gebruiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een aanbetaling van 15% is vereist om de reservering te bevestigen. De rest van het bedrag betaalt de gast aan de eigenaar na de accommodatie in het appartement / studio. Inchecken vanaf 13.00 uur Uitchecken tot 10.00 uur met de mogelijkheid dat de gast op de laatste dag de auto op onze parkeerplaats kan achterlaten en de dag op het strand kan doorbrengen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
We hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de COVID-19 situatie, zodat u uw reservering tot 10 dagen voor vertrek kunt annuleren met 100% restitutie van het voorschot. Annuleert u binnen 10 dagen, dan houden wij het voorschot volledig in. Deze annuleringsvoorwaarden zijn geldig tot het einde van de pandemie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Parkeren voor de deur en in onze garage is gratis. De prijs is inclusief: toeristenbelasting, airconditioning, zwembad, satelliet-tv, wi-fi, gebruik van barbecue.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Paola
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Lublin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
ik raad aan

Alles zoals beschreven, het appartement is zeer schoon, goed onderhouden keuken, goed uitgerust. Het zwembad is schoon, een aardige eigenaresse die bereid is om te praten, die om de orde in de villa geeft. Het zwembad is schoon, goed onderhouden. Probleemloos contact, vrijwel direct antwoord op e-mails. De laatste 100 meter voor de villa is zeer, zeer bergopwaarts. Wij raden aan !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt voor de vriendelijke woorden, dhr. Olga, jullie waren aardige en goede gasten. Tot een nieuwe kans, wij wensen u en uw familie het allerbeste.

Lublin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2021
Ik raad aan!

Ik raad aan. Een zeer verzorgde kamer. Ruikt naar beddengoed en handdoeken. Badkamer na renovatie, erg mooi. Super schoon zwembad. Er is een lange weg naar het strand, bergopwaarts op de terugweg. Ik raad het jonge mensen aan. De eigenaresse is een geweldige vrouw met veel energie. Het pand wordt elke dag schoongemaakt en verzorgd door mevrouw Paole. Ik raad deze plek opnieuw aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Linz,
Erg goed (4/5) Verbleven in Studio, Juli 2019
Aanbeveling aan iedereen

Alle lof! De appartementen zijn schoon, netjes en voorzien van airconditioning. De eigenaar is erg aardig. Perfect zwembad. De enige klacht is dat het strand op 500 m afstand ligt. Het zou geen probleem zijn als het niet zo steil was. Voor jonge mensen die geen jonge kinderen hebben, kan het ideaal zijn. Kortom, ik hoop je volgend jaar weer te zien.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankwoord

Bedankt mevrouw Miri, we kijken ernaar uit u weer te zien.

Ladislav Kutleša Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom. Wij wensen u een vakantie die lang herinnerd zal worden, voor een goede, natuurlijk. We zullen er alles aan doen om het zo te maken.

De advertentie Appartementen Vila Paola heeft 74330 keer bekeken sinds 17.02.2017.