Appartementen Villa MarićBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Marić ligt in een rustig deel van Baska Voda, op 200 meter van de zee. De villa biedt een prachtig uitzicht op de zee, de eilanden en de omliggende bergen. Er zijn markten, restaurants en cafés in de buurt. De ruime appartementen bestaan uit een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer, een keuken, een eetkamer en een woonkamer. In de woonkamer staat een slaapbank. Modern ingerichte appartementen maken uw verblijf comfortabeler: satelliet-tv, WiFi, airconditioning en het nodige keukengerei, en een terras met prachtig uitzicht op zee. Voor de villa is er een ruime parkeerplaats. Op verzoek en tegen een toeslag kan er in de garage geparkeerd worden. De rustige omgeving rondom het huis zorgt voor rust van straatlawaai en veiligheid voor kinderen. Vriendelijk personeel staat altijd voor je klaar. Wij heten u van harte welkom en wensen u een thuisgevoel. We hopen dat u geniet van onze appartementen en dat u onvergetelijk zult genieten van Baška Voda! We kijken uit naar uw komst!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Marić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zielona Góra,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Positieve mening - ik raad het aan

De plaats voldeed aan onze verwachtingen, alles was zoals beschreven op de website. De kamers bevatten alle noodzakelijke dingen (inclusief keuken - servies, badkamer - handdoeken, zeep, kamers - een grote kledingkast). Er was een eigen parkeerplaats. Zowel het appartement als de hele faciliteit waren schoon. Het was dicht bij het strand, hoewel je 170 treden moest beklimmen, was het voor ons geen probleem, er was nog een zachte afdaling. Bars, winkels, bakkerijen en restaurants in de buurt. Het contact met de eigenaresse was zeer positief, ze was zeer behulpzaam zowel bij het maken van de reservering als ter plaatse.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Droga Marto, Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym obiekcie. Bedankt voor de mooie recensie. Ik hoop dat we de kans krijgen je weer te zien. Zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt en złałamy złówny pozdrowień.

Čačinci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Positieve beoordeling

Zeer mooie accommodatie, alles netjes en schoon! Het beste van alles, de beleefde gastheren ... we hebben alleen maar lovende woorden

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je!

Beste Josip, Bedankt voor de mooie beoordelingen. We zijn blij dat je een fijne vakantie hebt gehad in onze accommodatie. We hopen u nog een keer te mogen hosten. Vriendelijke groeten en een fijne dag.

Mara Marić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij heten u van harte welkom en wensen u een thuisgevoel. We hopen dat u geniet van onze appartementen en dat u onvergetelijk zult genieten van Baška Voda! We kijken uit naar uw komst!

De advertentie Appartementen Villa Marić heeft 18990 keer bekeken sinds 21.04.2022.