Appartementen Villa SenzenBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Senzen ligt in een rustig centraal deel van Baška Voda, op slechts 150 meter van het centrum en op 200 meter van prachtige stranden. Gasten hebben toegang tot een tuin met een zitgedeelte buiten en een parkeerplaats in de buurt. Elke unit heeft een smart-tv, airconditioning, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een eigen badkamer met douche en haardroger. De appartementen zijn uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders, airconditioning en een eigen balkon of terras en volledig uitgeruste keuken. ingerichte keukens. Er is gratis internet beschikbaar in de hele accommodatie. Sommige accommodaties hebben een balkon of terras met uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een voorschot van 30% op de rekening te storten, terwijl het resterende bedrag bij aankomst ter plaatse wordt betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Er vindt geen restitutie van het voorschot plaats.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 100 m
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 100 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Senzen
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Toronto,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Mei 2024
Perfect verblijf

Ik heb onlangs het genoegen gehad om in Villa Senzen te verblijven en het was een uitstekende ervaring van begin tot einde. Dit moderne en nieuwe appartement is werkelijk een juweeltje en combineert luxe, comfort en gemak op één plek. De villa is perfect gelegen dicht bij het centrum, waardoor u gemakkelijk de bezienswaardigheden, winkels en restaurants van de stad kunt verkennen. Ondanks de nabijheid van het bruisende centrum is de locatie ongelooflijk vredig en sereen en biedt het een perfect toevluchtsoord weg van de drukte van de stad. Het appartement zelf is prachtig ontworpen en vlekkeloos schoon. De aandacht voor detail in de inrichting en het meubilair is duidelijk zichtbaar, waardoor de ruimte zowel luxueus als huiselijk aanvoelt. Ik kan Villa Senzen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke accommodatie-ervaring.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ivan Grkovic
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Villa Senzen heeft 7227 keer bekeken sinds 19.05.2024.