Appartement BlueKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Krk Baška en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement Blue Baska ligt in een rustige en zonnige deel van Zarok, op slechts 1 km van het centrum van Baska. Pebble Vela strand, gelegen op slechts een steenworp afstand van het appartement. Het appartement is ontworpen voor 2-4 personen. Fundamenteel nieuwe en modern ingerichte appartement bestaat uit een slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en een ruim terras met uitzicht op de zee. Het is uitgerust met airconditioning, satelliet-tv met flatscreen, internet, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, barbecue, veilig, en andere dingen die voldoen aan de behoeften van elke gast. Aankomst met een huisdier is mogelijk op afspraak.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wanneer reserveren is verplicht om een ​​aanbetaling van 30% van de totale prijs te betalen, wordt het resterende bedrag moet betalen op de dag van aankomst. Uitchecken tot 10 uur op de dag van vertrek, en check-in na 14 uur op de dag van aankomst. Huisdieren worden betaald € 7 per dag, met een verplichte voorlopig akkoord. Voor een verblijf van 1, 2 of 3 dagen zal 30% meer in rekening worden gebracht! (Van 9. 7. -27. 8 niet mogelijk minder dan 7 dagen boeken) Het gebruik van air - conditioning, satelliet-tv en internet inbegrepen in de prijs! Voor de betaling - aantal van de bank in vreemde valuta rekening (IBAN): HR0423600003116716998, SWIFT: ZABAHR2X
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Vliegveld: 45 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Blue
Anja Harej Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Een jonge, ambitieuze, all-rounder ...

De advertentie Appartement Blue heeft 6160 keer bekeken sinds 14.03.2016.