Appartementen KlemenčićKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Klemencic ligt in het rustige deel van Baška (Zarok), op slechts 200 meter van een van de mooiste stranden van de noordelijke Adriatische Zee en op 15 minuten lopen van de oude Baska-basiliek. We kunnen 4 appartementen aanbieden: 2 x A4 / 2 en 2 x A2 / 2. Alle appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken, satelliet-tv, airconditioning en gratis WiFi (WiFi). Parkeerplaatsen zijn beschikbaar op het erf van het gebouw. We zijn blij dat we u vanaf onze zomer van 2016 ons vierde appartement op de begane grond van ons huis kunnen aanbieden. Nieuw appartement A4 / 2 (ID: 49605) bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken en een woonkamer met een extra bed voor nog eens twee personen. Heeft een vaatwasser, een wasmachine ,. . Extra bed mogelijkheid - opklapbed op matraswielen die naar het appartement kunnen worden gebracht. Het kan worden gebruikt voor de 5e persoon in appartementen A2 / 2 of voor de 7e persoon in appartement A4 / 2. Gasten kunnen gebruik maken van een kinderbedje (op aanvraag), een kinderstoel / wieg (op aanvraag) en een babywieg (op aanvraag)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een huisdier kost 10 EUR per dag. Een aanbetaling is vereist voor de reservering. Betalingen kunnen worden gedaan via bankoverschrijving, PayPal, Western Union of per post. Inchecken: vanaf 15.00 uur. Uitchecken: tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 600 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje. Gebruik van onze wasserij -> Wasmachine bevindt zich niet in de appartementen ID: 30737, ID: 30738 en ID: 30740, maar u kunt onze wasruimte met 2 wasmachines gebruiken. De wasfaciliteiten bevinden zich in hetzelfde gebouw als dit appartement en hebben een aparte ingang vanaf de tuin. Opmerking: ID appartement: 49605 is een wasmachine.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Klemenčić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 12 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bytom ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2023
Alleen positieve punten.

Ik beveel de appartementen aan, ik beveel de gastheer aan, vriendelijk, zeer behulpzaam. Je voelt je vanaf het begin verzorgd. Mijn appartement was van alle gemakken voorzien, bovendien werden we begroet met fruit en rakija, en de kinderen met een zoete lekkernij. SUP-board, fiets, wasserette ter plaatse. Letterlijk 3 minuten naar het strand, bakker, ijsrestaurant in de buurt. De eigenaar beantwoordt al uw vragen en adviseert u over de weg.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt Mariusz

Bedankt Mariusz.

Harmęże,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Ik raad aan!!!!

Perfecte locatie in een rustig deel van de stad. Zeer dicht bij het strand. De eigenaar is vriendelijk, aardig en zeer gastvrij. Appartementen super uitgerust, schoon. Het prachtige terras in het appartement, omgeven door groen, creëert ideale omstandigheden voor ontspanning. Perfecte plaats!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!!

Beste Paulina. Ik ben blij dat alles in orde was en dat je een leuke vakantie hebt gehad in Baška. Tomislav :)

Protivin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2021
Uitstekende locatie en geweldige huisvesting

We zijn 6 keer in dit appartement geweest en komen hier altijd graag terug, Tomislav en zijn vrouw zijn geweldige mensen, alles is schoon en netjes. We willen niets anders, het is een goede plek voor ons, overal een beetje - meer, restaurants, bakker, consumptie, glijbanen, attracties, ijs, een klein restaurant voor fastfood direct aan het strand, gewoon geweldig. Alleen Klemencic appartementen voor ons

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankjewel :))

Dank u :))

Toon alle beoordelingen
Tomislav Klemenčić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Voel je vrij om me te contacteren voor elke vraag over onze appartementen of informatie over Baska. Welkom! :)

De advertentie Appartementen Klemenčić heeft 126014 keer bekeken sinds 17.05.2014.