Appartementen PaparibaKrk Baška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Accommodatie faciliteit is gelegen in het centrum, 3 min lopen naar de hoofdstraat, 5 min naar het strand, winkels, bakkerijen, slagers, restaurants. Centrum, en toch een rustige omgeving met parkeergelegenheid, WiFi, airconditioning. Gasten kunnen genieten van ons mooiste kiezelstrand aan de Adriatische Zee, de promenades aan zee, maar ook wandelen (30 of zo gemarkeerde paden van 2-12 km) omdat Baska in een vallei ligt, rond zijn interessant, rotsachtig, heuvels, rijk in geneeskrachtige kruiden zoals salie, immortelle. De heuvels zijn vooral mooi in juni als de jeneverbessen bloeien en de bedwelmende geur zich door de lucht verspreidt. Fietsliefhebbers zullen geen spijt krijgen van een bezoek aan dit gebied. Er zijn ook gemarkeerde paden voor hen.Elke dag zijn er rondvaartboten die toeristen naar de naburige eilanden (Goli otok, Grgur, Rab) brengen. Het is dus nooit saai. Wie Baška één keer bezoekt, komt altijd terug en vergelijkt elke andere plaats ermee. Baska is een bezoek waard. De appartementen zijn eenvoudig, functioneel en schoon. We staan tot uw beschikking voor alle informatie en we zullen altijd helpen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij adviseren de gast na 16:00 uur aan te komen, wat niet de regel hoeft te zijn omdat het appartement vrij kan zijn, zodat de gast eerder kan komen. De gast heeft op de dag van vertrek het recht om tot 10.00 uur aanwezig te zijn. Na 10.00 dient de gast het appartement te verlaten. Het is wenselijk dat de gast een voorschot betaalt, zodat wij op de reservering kunnen rekenen. Het voorschot is de prijs van het appartement voor één dag in de periode waarin de gast het heeft geboekt.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De annuleringstermijn is 7 dagen voor aankomst. Als de gast de reservering om gegronde redenen annuleert, zullen wij de betaling terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 80 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Busstation: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We hebben de mogelijkheid van een panoramische boottocht.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Papariba
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Karolina Tancabelić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, ik huur een huis met 3 appartementen. Ze bevinden zich in het centrum van Baska, een plaats met het mooiste strand. Zeer geschikt voor kinderen. Baška is rijk aan promenades en wandelpaden. Het landschap is mooi, interessant. Er is een mogelijkheid tot een panoramische boottocht. Onze appartementen zijn eenvoudig, functioneel en schoon. Wij staan tot uw beschikking

De advertentie Appartementen Papariba heeft 31175 keer bekeken sinds 05.06.2021.