Appartementen MarijaMurter Betina - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 28 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen \ MARIJA \ zijn volledig uitgerust en gelegen in een gezinswoning in een rustig deel van de stad. Op de eerste verdieping is er appartement 2 (35 m2) met twee balkons, keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer / wc, internet en airconditioning. Op de begane grond is er appartement 1 (67 m2) met 2 slaapkamers, keuken met eethoek, badkamer / wc, groot terras met barbecue en het appartement beschikt over airconditioning en internet. Parkeren is direct naast het huis en is gratis. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar de winkel en 10 minuten lopen naar het zand- en kiezelstrand Zdrače met een kinderspeelplaats. Het kleine stadje Betina is duidelijk zichtbaar in de mediterrane architectuur van het oude centrum van Betina.Oude stenen straten met bouten en gewelven leiden je naar de top waar de kerk van St. Francis uit de 15e eeuw, die meerdere malen is opgewaardeerd. monument. U zult verrukt zijn van het Betina Houten Scheepsbouwmuseum.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur. Huisdieren betalen 5 eur per dag. Accommodatiereservering wordt gemaakt door een voorschot van 30% van de totale prijs te betalen, en de resterende 70% wordt aan het begin van het verblijf in rekening gebracht. Airconditioning, internet en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 90 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 100 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 11 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2023
Aanbeveling voor accommodatie in Betina - geweldige app.

We zijn heel blij met Betina, de stranden, de beschikbaarheid van faciliteiten (winkels, cafés, ijsjes), het appartement. Het appartement is gelegen in een rustige straat, omgeven door een afgesloten tuin en een heerlijk terras, ideaal voor kinderen. Het is ruim en functioneel, schoon en netjes, uitgerust met meubels en spullen voor een ontspannen en aangename vakantie. Een groot pluspunt zijn horren voor alle ramen, airconditioning, een grote koelkast met een grote kist en comfortabele bedden. De stranden liggen op ongeveer 10 minuten lopen. Absoluut aanbevelingen van ons!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
dugo selo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Loven

Sinds een aantal jaren ben ik op vakantie in Marija-appartementen. Ik heb geen klachten of minpunten ervaren, integendeel, aardige gastheren, rustige locatie, netjes, mooi terras met schaduw op elk moment van de dag (groot appartement) Uitstekende prijs/kwaliteit/locatie verhouding. In ieder geval een aanbeveling voor aankomst (behalve de data waarop ik zou gaan)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Jakovlje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2022
Loven

Een verblijf in het appartement en mooie Betina is te wensen over. Alles was zoals afgesproken. De gastvrouw is erg aardig. Het appartement is netjes en schoon. We komen zeker terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Sandra Pejić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Marija heeft 69819 keer bekeken sinds 24.02.2015.