Appartementen Green RetreatBibinje - De regio van Zadar

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Luxe appartementen liggen direct aan het strand met een prachtig uitzicht op zee en een groot zwembad in de gemeenschappelijke ruimte. De kamers zijn comfortabel en elegant ingericht, elk met een eigen badkamer. De bedden zijn nieuw met premium ergonomische matrassen en kussens. De keukens zijn uitgerust met moderne apparatuur, hebben allemaal een vaatwasser en andere dingen die gasten nodig hebben om eten te bereiden. Alle appartementen hebben een eigen balkon met uitzicht op de zee en het strand, waar gasten kunnen genieten van de ochtend- en avonduren. De appartementen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ultiem comfort en zijn perfect voor familie of vrienden die willen genieten van een ontspannen omgeving aan zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor een reservering is het noodzakelijk om een aanbetaling van 20% te betalen, of minimaal 2 dagen accommodatie als het een korter verblijf betreft. Check-in is na 14:00 uur en check-out is tot 11:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 10 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
In de gemeenschappelijke ruimte is er een prachtig zwembad omgeven door groen met uitzicht op zee. Dit zwembad biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de comfortabele ligstoelen waar u kunt zonnebaden of ontspannen in de schaduw van bomen of parasols. Voor kleinere kinderen is er ook een kleiner ondiep bad waar ze onder toezicht van hun ouders veilig kunnen zwemmen. Het complex heeft meer dan genoeg ruimte voor alle gasten (het huis heeft in totaal 3 appartementen) met voldoende ligbedden en parasols.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Green Retreat
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Thal,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, September 2023
Geweldig appartement met kleine oneffenheden

We verbleven een week in Bibinje met onze 2 tieners. De ligging van het appartement direct aan zee is geweldig. Het traject met Google werkt goed, maar helaas staat er geen huisnummer bij de poort, dus in eerste instantie denk je dat je ongelijk hebt. Het appartement is groot genoeg en relatief modern. De bedden zijn nieuw en comfortabel. Helaas ontbreken er een paar kleine dingen. Er is dus geen mogelijkheid om de handdoeken op te hangen in de badkamers. Een paar muurhaken zouden helpen. De toiletrolhouder ontbrak ook in één. Er is over het algemeen geen schapruimte of het enige plankje zat zo los dat je er niets op kon zetten. De keuken is vrij klein, maar beschikt over een vaatwasser. Mogelijk zijn de pannen aan vervanging toe (inductiekookplaat, niet alle pannen zijn hiervoor geschikt) en moet de koffiemachine ontkalkt worden. Helaas werkt het niet zo. Over het algemeen was het een leuke vakantie en we komen misschien nog eens terug. De restaurants liggen op loopafstand en het is niet ver naar de bakker of kleine supermarkt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2023
Uitstekend!!!

Een heel mooi nieuw en goed onderhouden huis met zwembad, geweldige locatie, direct aan het strand. Dit was de beste accommodatie in Kroatië, waar ze tot nu toe met hun gezin op vakantie waren, en voor ons de beste locatie in Bibinje. Het biedt alle comfort die u nodig heeft - een mooi modern appartement, zwembad, buitendouche. ligstoelen, prachtig uitzicht op zee. Zeer vriendelijke gastheren die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Bibinje is ook geweldig - je kunt alles te voet doen, zonder auto, ze hebben een lange promenade aan zee, genoeg restaurants, bakkerijen, winkels. We zullen zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Gordana Sekula
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Green Retreat heeft 11758 keer bekeken sinds 04.05.2023.