Vakantiehuis Biljkinog OcaBilje - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 150 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis van de vader van Biljka won de vleiende titel van het beste traditionele huis in Kroatië dankzij het interieur dat je terugvoert naar de oudheid. Het is een huis uit het begin van de 20e eeuw van een traditioneel type constructie (het zogenaamde Zwabische huis), dat zijn charme tot op de dag van vandaag heeft behouden. Twee slaapkamers bevatten massief houten meubels uit het midden van de eeuw, terwijl de woonkamer nog 2 bedden heeft, zodat er plaats is voor maximaal 6 personen. Er zijn ook 2 badkamers, een keuken met een eetkamer en een lange veranda die uitkomt op een overdekt terras. Op het binnenplaatsgedeelte is er nog een terras met een kleinere overdekte ruimte, een barbecue en een zwembad in de zomer. Zoals de naam al doet vermoeden, staat het huis vol met planten en op het erf is er ook een tuin en een boomgaard.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling uitsluitend via bankoverschrijving, 30% bij reservering en de rest vlak voor aankomst. Bij annulering kunt u het voorschot gebruiken voor een andere afspraak. De ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Er is ook de mogelijkheid om zelf in te checken.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Indien u de reservering 10 dagen voor aankomst annuleert, wordt het voorschot aan u geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 20 m
  • Tankstation: 10 km
Extra faciliteiten
Naast de accommodatieservice bieden wij ook hulp bij het organiseren van uw verblijf in Baranja door u vooraf instructies te geven zodat u uw tijd optimaal kunt besteden. U wordt begroet met een welkomstdrankje en de keuken heeft eenvoudig kookgerei. Voor vrije tijd zijn er bordspellen en sportattributen, evenals tal van boeken. Het is ook mogelijk om een huis te huren voor feesten, dat spreken we individueel af.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vedran Grizbaher
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Leraar Italiaans, etnoloog, toeristengids, amateurjournalist en groot liefhebber van planten en natuur.

De advertentie Vakantiehuis Biljkinog Oca heeft 2342 keer bekeken sinds 08.05.2023.