Appartement Korni Biograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 130 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Biograd na Moru en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Het onlangs gerenoveerde appartement met airconditioning bevindt zich in een vrijstaand huis met een ruime tuin in een rustige straat met eengezinswoningen. De wooneenheid op de eerste verdieping is toegankelijk via een aparte buitentrap en is het enige appartement in het gebouw. Er is parkeergelegenheid voor gasten aan de voorkant van het gebouw. Op ruim 100m2 bevinden zich 4 slaapkamers, een woonkamer met keuken, een centrale entree, twee badkamers en een groot terras en balkon. Alle slaapkamers zijn bedekt met parket en op één na hebben ze allemaal toegang tot het balkon. De woonkamer met keuken en eetkamer hebben toegang tot een terras voorzien van een zonnescherm. Er zijn grote tweepersoonsbedden in 3 slaapkamers en in één kamer staan 2 aparte bedden. De volledig uitgeruste keuken bevat alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, waaronder een vaatwasser, keramische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, broodrooster, etc. Het appartement is uitgerust met een wasmachine, föhn en strijkijzer. Het strand van Bošana ligt op 5 minuten lopen en het stadscentrum, winkels en restaurants liggen op 10 minuten afstand

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U dient binnen 24 uur na aankomst contant te betalen bij de faciliteit. Bij aankomst dienen gasten persoonlijke documenten ter inzage te geven om hun verblijf te registreren. Inchecken: 14:00 uur Uitchecken: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Om de faciliteit te reserveren, is een aanbetaling van 10% van het totale bedrag vereist. Gratis annuleren tot 3 weken voor aanvang van de reservering.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 700 m
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gasten van het appartement Korni kunnen een welkomstpakket, gratis wifi en Netflix verwachten. Voor gasten met een elektrische auto is toegang tot de elektriciteitsaansluiting op de privéparkeerplaats voorzien. De gastheren wonen op de begane grond van het gebouw en zijn beschikbaar voor hun gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Korni
Lovro Pavletić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans, Frans,
De advertentie Appartement Korni heeft 7310 keer bekeken sinds 21.04.2022.