Stacaravan BarbaraRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

De stacaravan -Barbara 629- ligt in het kleine vissersdorpje Razanc, in Camp Planik, op 700 meter van het prachtige strand met uitzicht op Velebit, vlakbij de steden Zadar (17 km), Pag (30 km) en het nationale park Paklenica (35 km), uitgerust en klaar voor gasten, het heeft twee kamers (1 slaapkamer en 1 kamer met drie bedden), een woonkamer met keuken en een slaapbank (2 personen), een aparte badkamer met douchecabine en een toilet. Het huis beschikt over airconditioning, 2 led satelliet-tv's, ijs- en koudwatermachine, koffiezetapparaat, gasfornuis, koelkast, magnetron, broodrooster, strijkijzer, haardroger, serviesgoed voor 6 personen, schoon beddengoed en handdoeken. huis heeft een groot terras over de gehele lengte van het huis (24m2).Op het terras staat: een tafel met 6 stoelen, een schommel, een ligstoel, een grote en moderne gasbarbecue die gebruikt kan worden op het terras of naast Er is één parkeerplaats aan het einde van het terras. Er is een supermarkt Tommy (100m) vlakbij de camping (100m), het stadscentrum 400m, apotheek, postkantoor, horecagelegenheden, viswinkel, etc. .. Kortom een prachtige camping in een dennenbos dat de schoonheid van de natuur uitstraalt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het betalingsmodel is 30% vooraf en 70% bij aankomst op het kamp.De eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen.Wij sturen een schriftelijke bevestiging van betaling van de reservering. De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is tot 10.00 uur.Bij aankomst dient u zich bij de receptie te melden en uw gegevens door te geven. De toeristenbelasting is NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS en wordt bij aankomst bij de receptie betaald voor een bedrag van 1,33 euro per dag en per persoon, voor kinderen tot 12 jaar wordt deze niet (gratis) betaald.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
100% restitutie van het voorschot bij annulering 30 dagen voor aankomst of 50% restitutie van het voorschot bij annulering 15 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Haven: 700 m
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beste gasten, dit jaar hebben we er speciaal voor gezorgd dat u een comfortabel verblijf in ons huis Barbara heeft. Daarom hebben wij voor u klaargemaakt: drie fietsen voor een aangename rit en sightseeing, een kleine kinderromobile, een SUP-surfplank, twee ligstoelen die je op het strand niet hoeft te huren, een klein opblaasbaar kinderbadje (zie foto), een kluis voor je waardevolle spullen, die zich in het huis bevindt en een code heeft, een grote en moderne grill. in de fles of het maakt niet uit wat je doet, sms me of bel me en het probleem zal binnen de kortst mogelijke tijd worden opgelost. Draadloos internet is ook gratis op het hele kampeerterrein. We hebben ook een welkomstdrankje voor alle gasten, dat is bij de prijs inbegrepen. Beste gasten, GOED HET KWAM NAAR ONS.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Barbara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ptuj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+4, April 2023
Uitstekend

Zeer vriendelijke eigenaar en warm welkom. De stacaravan is zeer schoon en van alle gemakken voorzien. De locatie ligt dicht bij alle infrastructurele voorzieningen. Ik raad het ten sterkste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Arjan Kurtović Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, wij heten u van harte welkom in onze stacaravan en camping Park Planik in Ražanac. Als eigenaar beantwoord ik al uw vragen en leg ik u graag alles uit wat u interesseert over de camping en de stad Ražanac. Ik spreek Kroatisch en ook Duits en Engels zeer goed. Ik kijk uit naar uw aanvraag en ik denk dat u tevreden zult zijn over onze service.

De advertentie Stacaravan Barbara heeft 12962 keer bekeken sinds 26.06.2022.