Appartementen Kosa IstokBiograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Biograd na Moru en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwde appartementen die een uitstekende vakantie te garanderen met een vleugje van het plattelandstoerisme. Geniet van het prachtige zwembad, en op slechts 5 minuten met de auto en de blauwe zee, rustige omgeving, op natuurlijke wijze geteelde groenten, de mogelijkheid om te barbecueën op hout en andere voordelen die u en uw dierbaren te voorzien van een ontspannende droomvakantie in staat zal stellen, weg van de stad drukte en lawaai. In aanvulling op de rijke inhoud van de Biograd Riviera, in de buurt van de nationale parken Krka, Paklenica en Kornati en Vrana, bekend om zijn fietspaden. Met een gegarandeerde parkeerplaats, vriendelijke gastheer en de nabijheid van het winkelcentrum en andere noodzakelijke inhoud, zal uw vakantie zorgeloos en comfortabel.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Zorg ervoor dat het voorschot ten bedrage van 20% van het totale bedrag, terwijl de rest in contanten wordt betaald bij aankomst. Aankomst is na 12 uur, terwijl de reis naar 09:30 (overeen te komen in uitzonderlijke situaties)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Busstation: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
- Gebruik van lokale barbecue - De beschikbaarheid van verse vis uit vertrouwde lokale vissers - Openluchtzwembad
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kosa Istok
Sanja Mikulić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Geachte gasten, wij nodigen u uit om uw vakantie door te brengen in Apartments Filipović. U voelt de huiselijke sfeer en de rustige omgeving en op slechts 5 minuten rijden vindt u entertainment voor alle leeftijden. Wil je gewoon rust en stilte en heb je genoeg van de drukte op stadsstranden, dan kun je altijd lekker luieren bij het zwembad of onder het prieel. We wachten op je!

De advertentie Appartementen Kosa Istok heeft 62642 keer bekeken sinds 17.04.2015.