Appartementen MiramarBiograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom bij onze familie, compleet en zorgvuldig ingerichte appartementen op de eerste rij op het schiereiland in Biograd na Moru, met een prachtig uitzicht! Ons familiehuis ligt op 5 minuten lopen van het centrum en het strand, en op nog geen 1 minuut van de winkel, bakker, restaurant en veerboot, die direct voor het huis liggen. Bovenaan het huis is er een groot terras met een prachtig uitzicht op de zee, het eiland Pašman en het Pašman-kanaal, evenals de mogelijkheid om te zonnebaden en gebruik te maken van de barbecue. Elk appartement heeft een led-tv met internationale programma's, een haardroger, airconditioning en andere benodigdheden. Op verzoek zijn er ook een wasmachine en een strijkijzer beschikbaar. Het terras wordt gedeeld tussen twee appartementen. Zie meer in de aanvullende inhoud hieronder. Voor alle overige informatie kunt u uiteraard een aanvraag sturen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De mogelijkheid om maaltijden te organiseren tegen een toeslag van 13 euro/dag voor halfpension, per persoon. Vanwege onze ligging in het centrum is de parkeergelegenheid eigendom van de stad. Hiervoor wordt HRK 250/week of HRK 60/dag in rekening gebracht. Met dit kaartje kunt u overal in Biograd parkeren.Vooruitbetaling 20% op girorekening en het resterende bedrag contant, bij aankomst of in overleg. Inchecken tussen 12.00 en 13.00 uur, uitchecken om 10.00 uur of op afspraak. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie en mogelijke kortingen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij het coronavirus of een ernstig familiedrama wordt de afspraak verplaatst of geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 28 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 1.5 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Na een zware reis is iedereen welkom met een ijskoud welkomstdrankje, alcoholisch of alcoholvrij, naar wens staan wij klaar om u te verwelkomen en te ontvangen en u uiteraard te helpen zo snel mogelijk te settelen en te beginnen aan een welverdiende vakantie. Op zee wordt uiteraard ook vis gegeten! Ook bieden wij u verse vis aan, gevangen op dezelfde dag, die wij indien gewenst schoonmaken en bakken. Naast ruim 2 kilometer aan verschillende stranden bieden wij ook de mogelijkheid om met korting een boot te huren (als u niet over een rijbewijs beschikt, kunt u ook een boot met schipper huren). Daarnaast kunnen wij u de beste prijzen garanderen voor georganiseerde excursies naar de Kornati-eilanden, varen met een adrenaline-speedboot of de zeebodem bekijken met een semi-onderzeeër. We hebben ook suggesties voor zelfgestuurde excursies. Ook bieden wij korting op de verhuur van fietsen, scooters, elektrische scootmobielen en quads. Kortom, wat u ook wilt, wij zullen ons best doen om het voor u mogelijk te maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Miramar
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slovenske Konjice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, April 2022
1 mei in Biograd

We besloten om op 1 mei naar Biograd te gaan, omdat het Sloveense weekend plaatsvond. Er waren veel activiteiten en geweldige concerten. De locatie van het appartement is de beste die het kan zijn. Het biedt op elk moment van de dag een prachtig uitzicht op zee en ligt ook op 30 meter van de belangrijkste evenementen. De winkel en bakker waren om de hoek en er waren genoeg restaurants om uit te kiezen. Zodra je stapt, je bent uit in het hoofdevenement, om zo te zeggen. Wat ik leuk vond, was dat alles dichtbij en handig was. De eigenaresse Miro is ook erg gastvrij en behulpzaam. We zullen zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!

Blij dat je het leuk vond. Bedankt en hopelijk tot ziens!

zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Augustus 2021
Mooi

Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad. De locatie van het huis is echt perfect, het biedt uitzicht op zee, het ligt dicht bij het strand en alles wat je nodig hebt. Het appartement was zeer netjes en schoon, en kan gezien worden onderhouden en gerenoveerd. De gastheren waren geweldig, vanaf het begin verwelkomden ze ons met een drankje, hielpen ons met de accommodatie, parkeren en alle vragen die we hadden. Op een avond werden we getrakteerd op verse vis. Allemaal aanraders en tot volgend jaar zeker!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Miramar, Mei 2018
geweldig voor het Sloveense weekend!

In het gele appartement verbleven we 5 dagen tijdens het Sloveense weekend. het appartement was de ideale grootte voor ons drie en op een ideale locatie voor activiteiten. het podium was direct achter het aangrenzende gebouw! Ons appartement had geen direct uitzicht op de zee maar wordt gezien vanaf het gedeelde terras aan de voorkant van het appartement. de zee en de kust zijn 5 stappen voor het huis. schoon zowel in als uit het huis. leuk, gemaakt met onze eigen handen, wat we op prijs stellen. en een zeer plezierige prijs voor onze eerste zomervakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Miro Ilišinović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Met 20 jaar ervaring als ober weet ik mensen te plezieren en aan hun eisen te voldoen. In onze familieappartementen, die ik run met de hulp van mijn vrouw en zoon, is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en echt geniet.

De advertentie Appartementen Miramar heeft 111740 keer bekeken sinds 17.08.2016.