Stacaravan Zora HouseBiograd na Moru - De regio van Zadar

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze modern ingerichte stacaravan biedt comfortabele accommodatie voor maximaal 6 personen, met 2 ruime slaapkamers, een woonkamer met een slaapbank en 2 badkamers. Geniet van het grote overdekte terras met een eethoek en een buitenwoonkamer, ideaal voor lange avonden. Hier kunt u genieten van een spelletje darts of ontspannen voor een grote tv, terwijl u grilt op onze grote gasgrill en buitenfornuis. Het overdekte terras is omgeven door pijnbomen en een zacht briesje uit de zee. Aan de ene kant van het terras bevindt zich een ruime eethoek voorzien van een comfortabele bank en nog comfortabelere fauteuils, en aan de andere kant biedt onze buitenwoonkamer comfortabele zitplaatsen waar u niet alleen kunt ontspannen, maar ook kunt genieten van uw favoriete tv-programma's. op de grote tv met beschikbare satelliet-tv-kanalen, Netflix en HBO GO. Het huis ligt op 3 minuten van het prachtige strand.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering wordt 30% van het totaalbedrag betaald en de rest 30 dagen voor aankomst in de accommodatie. Het voorschot wordt op de rekening van de gastheer gestort. De prijs is exclusief de eenmalige schoonmaakkosten van EUR 70,00 en de toeristenbelasting, die bij aankomst en registratie van gasten bij de campingreceptie aan de camping wordt betaald. Als de reservering binnen 30 dagen vanaf de dag van aankomst in de accommodatie wordt gemaakt, betaalt de gast het totale bedrag op het moment van reservering. De verblijfsbelasting bedraagt 1,5 EUR/dag voor een volwassene, 50% van dat bedrag voor kinderen van 12 tot 18 jaar en geen betaling voor kinderen onder de 12 jaar. Parkeren voor één voertuig is gratis en de camping rekent 10 euro per dag voor elk extra voertuig.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot kan niet worden gerestitueerd. Bij annulering van de reservering 60 dagen of meer voor aankomst kan deze gebruikt worden voor een nieuwe gratis afspraak, mits betaling van de rest van het overeengekomen bedrag.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Haven: 1.1 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 600 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
ℹ️Groot overdekt terras met eethoek en buitenwoonkamer met grote tv en dartbord ℹ️Grote gasgrill + gasfornuis ℹ️Volledig ingerichte keuken (koelkast, magnetron, gasfornuis, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, alle benodigde serviesgoed) ℹ️Woonkamer met grote tv ℹ️Gratis wifi, satelliet-tv, airconditioning ℹ️Comfortabel damast beddengoed en handdoeken ℹ️Haardroger, strijkijzer ℹ️Voedingsbox voor kinderen ℹ️1 parkeerplaats, tweede parkeerplaats tegen meerprijs Camp Stacaravan Zora House ligt op slechts 3 minuten lopen naar het zand- en kiezelstrand en op 10 minuten lopen naar het centrum van Biograd. Alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie is in en rond de camping aanwezig: van winkels en restaurants tot sportvelden en kinderspeelplaatsen. En het grootste plezier is juist het genieten van de zon en de zee, evenals de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar aantrekkelijke nationale parken zoals Nationaal Park Krka, Nationaal Park Kornati, Nationaal Park Paklenica of historische steden als Zadar en Šibenik.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Zora House
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Darko Štefančić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Stacaravan Zora House heeft 998 keer bekeken sinds 03.04.2024.