Appartement ŠokicaBizovac - Slavonië en Baranja

prijs vanaf € 25 per nacht
Beschrijving van de woning

De sfeer zorgt voor een autochtone ervaring met veel Slavische details verweven in uniek goudborduurwerk en handwerk. De wooneenheid heeft een inkomhal, een badkamer met gratis toiletartikelen, een apart toilet, een eetkamer met keuken, een woonkamer en een slaapkamer.Er is een ruim terras voor de wooneenheid. Er zijn gratis overdekte privéparkeergelegenheid en een garage beschikbaar in het gebouw.U krijgt individuele opties voor het bereiden van voedsel, het braden van spiesjes, spek, barbecue... in een autochtone broodoven gebouwd van verse bakstenen. In ons appartement "ŠOKICA" wegzinken in sprookjesachtige dromen op matrassen, kussens en beddengoed van topkwaliteit. De tuin is versierd met veel groen en bloemen. De Slavische sfeer wordt compleet gemaakt door de stilte en rust van eens. De faciliteit ligt op 10 km van de afrit van de snelweg A 5 (Slavonika). Het ligt nabij het centrum van Bizovac (600 m) en op 1500 m van het spabad Bizovački. Wij zijn gevestigd in de directe omgeving en uitstekende verbinding met Osijek (20 km) en de stad Valpova (7 km).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ik ben beschikbaar voor alle vragen van gasten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 70 km
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 1 km
Extra faciliteiten
Het bijzondere is dat u gastronomische producten van binnenlandse OPG (melk, verse kaas, kazen met toevoegingen, binnenlandse eieren, culinaire producten - kulen, worstjes, honing, hazelnoten...) kunt bestellen en ze worden bij uw appartement voor de deur afgeleverd. Het is ook mogelijk om paardrijtochten en een rondleiding door de stallen in Bizovac te regelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Šokica
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Romana Žužić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een communicatief en vriendelijk persoon die privacy en het gevoel van zijn eigen huis wil voor zijn gasten. Ik ben een bewaarder van traditioneel handwerk, goudborduurwerk, dat op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de Republiek Kroatië staat, en ik kan je informeren over de autochtone techniek van borduren met gouddraad - ZLATOVEZA. De wooneenheid "Šokica" is bedoeld voor vakantiegasten die hun rust en privacy niet willen verstoren.

De advertentie Appartement Šokica heeft 2865 keer bekeken sinds 11.05.2023.