Appartement House of TeaBjelovar - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment House of Tea ligt in het centrum van Bjelovar. Het is een zeer comfortabele vrijstaande woning van 75 vierkante meter met een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. Optisch internet is gratis, de snelheid is 1 Gbps via de draad en ongeveer 300 MBps via wifi. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed (140x200 cm) en in de andere twee eenpersoonsbedden (90x200 cm). De keuken is volledig uitgerust (koelkast met vriezer, oven, gasfornuis, oven). In de woonkamer staat een LED TV (82 cm) met een pakket van meer dan 100 binnen- en buitenlandse programma's, waaronder het HBO filmpakket. Het is verbonden met Chromecast, dus het is mogelijk om multimedia-inhoud af te spelen vanaf een mobiele telefoon. Er zijn ook dvd's, boeken, bordspellen. Parkeren kan op het afgesloten binnenterrein, er is altijd plek. Het is groot genoeg voor een busje. De kinderspeeltuin ligt op 200 meter afstand, de dichtstbijzijnde winkel ligt op 300 meter afstand en het stadscentrum ligt op 500 meter afstand. Het ligt aan de hoofdweg richting Zagreb, dus het is gemakkelijk te vinden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling zal zo geschieden dat 25% van het bedrag direct na de reservering op de rekening van de huurder wordt gestort, en in geval van annulering blijft dit bedrag bij de huurder. Het resterende bedrag wordt uiterlijk de dag voor aankomst op de rekening van de huurder gestort of contant betaald bij aankomst op de locatie. De ideale aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en vertrek tot 11.00 uur 's ochtends.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Betaling zal zo geschieden dat 25% van het bedrag direct na de reservering op de rekening van de huurder wordt gestort, en in geval van annulering blijft dit bedrag bij de huurder.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 300 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 800 m
  • Sportactiviteiten: 400 m
Extra faciliteiten
Overnacht in een ruim appartement (75 m2) volledig gerenoveerd in 2019. Vermaak uzelf met gratis snelle WiFi en een lcd-tv. Verfris uzelf in de volledig uitgeruste keuken. Rust uit in een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Parkeer gratis op een omheind terrein dat groot genoeg is voor bestelwagens.
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Tea Kokoruš
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartement House of Tea heeft 2419 keer bekeken sinds 27.03.2023.