Appartement Ella Sea ViewBrač Bol - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Bol en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement ligt in Bol in de regio van het eiland Brač, op loopafstand van alle stranden. Er zijn twee dichtstbijzijnde stranden, 400 m en 450 m van het appartement, ongeveer 5 minuten lopen. Ze heten Mali Rat Beach en Borak Beach. Het strand Zlatni Rat is ook vlakbij (ongeveer 15 minuten lopen). Dit zeer mooie appartement biedt accommodatie met een prachtig uitzicht op zee, gratis WiFi en kabel-tv en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het stadscentrum ligt op enkele minuten lopen en biedt alle faciliteiten, waaronder restaurants, winkels en cafés. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere Stina Winery en Bol Kitesurfing School. Het appartement is van alle gemakken voorzien, waardoor u van elk moment van uw vakantie kunt genieten. Het appartement is 40 m2, met een vaatwasser en een wasmachine, met uitstekende airconditioning en vloerverwarming. Alles is op loopafstand, geen auto nodig.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
NEEM CONTACT MET ONS OP ALS U MEER DAN 10 DAGEN WILT RESERVEREN, KAN U KORTING KRIJGEN. Check-in: 15:00 - 12:00 Check-out: 6:00 - 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
In het seizoen (juni, juli, augustus, september): De reservering wordt bevestigd na een aanbetaling van 15% van de totale prijs van de accommodatie. De rest van het bedrag dient 30 dagen voor aankomst te worden betaald. Indien het restant van het bedrag niet binnen de gestelde termijn is betaald, wordt de reservering geannuleerd. Het voorschot wordt niet gerestitueerd. Andere maanden: De reservering wordt bevestigd na een aanbetaling van 10% van de totale prijs van de accommodatie. De rest van het bedrag dient 15 dagen voor aankomst te worden betaald. Indien het restant van het bedrag niet binnen de gestelde termijn is betaald, wordt de reservering geannuleerd. Het voorschot wordt niet gerestitueerd. Als het volledige bedrag van de accommodatiereservering is betaald (mogelijkheid tot korting), en er wordt meer dan 30 dagen voor aankomst geannuleerd, wordt het bedrag van de reservering gerestitueerd, maar verminderd om de annuleringskosten en het verzenden van geld te dekken ten bedrage van 10% van het bedrag van de accommodatiereservering. Als er minder dan 30 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het bedrag van de reservering niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Vliegveld: 900 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Een welkomstgeschenk wacht op u. Restaurant Pizzeria Navigatie: 100 m Restaurant Restaurant Ranch: 100 m Winkel: 50 m Strand Mali Rat: 400 m Strand Borak: 450 m Strand Zlatni Rat: 1 km
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ella Sea View
Nataša Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, het is ons een genoegen u van harte welkom te heten! Uw aanwezigheid maakt ons erg blij. We hopen dat je geniet van Bol. Neem gerust contact met ons op via mobiel, viber, whatsApp of e-mail als je iets nodig hebt of vragen hebt. We zullen zo snel mogelijk reageren. Bedankt dat je onze gasten bent.

De advertentie Appartement Ella Sea View heeft 8635 keer bekeken sinds 17.09.2021.