Appartementen CentarBrač Bol - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Center Apartments zijn gelegen in het centrum van de stad, 50 meter boven de haven. In de buurt van het postkantoor, bank, apotheek, politie, markt, restaurants en een supermarkt. Stranden in de buurt van het Dominicaanse klooster en het hotel White House ligt op 5 minuten lopen. Van het eiland Bol naar het strand Zlatni rat er lokale boten en een toeristisch treintje. Het huis werd 10 jaar geleden gebouwd in een moderne stijl. De woning heeft een eigen parkeerplaats. Onze gasten kunnen de barbecue gebruiken voor de bereiding van vis of vlees gebraad. In hetzelfde huis woont en onze familie en we zijn altijd blij om onze gasten te bedienen. Apartments Center is samengesteld uit drie afzonderlijke četeverokrevetna appartementen. De appartementen zijn goed ingericht en uitgerust en hebben een eigen terras met uitzicht op de zee. Twee extra appartementen zijn voorzien van satelliet-tv, Wi-Fi internet, en twee airconditioners. Appartementen Mima zijn gelegen aan de westkant van Bol, op een toplocatie, op slechts 300 meter afstand van het stadscentrum en op 200 meter van het strand. Het strand Zlatni rat is 15 minuten. te voet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belasting is niet inbegrepen. Vooraf reserveren wordt betaald op de rekening van de eigenaar van 20% van de totale kosten. Bij aankomst betaling in contanten voor het resterende bedrag. Aankomsttijd van 14 uur en vertrek tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 60 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 10 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Centar
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Arad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2021
Fijne herinneringen

We boekten twee dagen voor aankomst. Het was een zeer aangename verrassing. Beste gastheren, alles is dichtbij. Mooi, veeleisend appartement. Ik raad de Gogy-pizza naast de deur aan. Vidova Gora is een ervaring die je moet zien.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Trento,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Centar, Augustus 2018
Leuke vakantie in Bol!

We verbleven twee weken in deze stad. Mooie vakantie, het eiland biedt attracties voor alle smaken. Het appartement waar Miranda ons opdroeg was zeer ruim, goed onderhouden en schoon. Perfecte locatie om het centrum en het beroemdste strand "Gouden Hoorn" te voet te bereiken. Miranda bleek meteen heel aardig en gastvrij te zijn. We hadden een probleem met de mieren en brachten ons onmiddellijk de juiste producten. Wisseling van handdoeken om de 3/4 dagen. Groenten uit de moestuin. Niets om over te klagen. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Menges,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Centar, Juni 2018
Heel goed, geweldig!

Uitstekend appartement, mooi en ruim. Heeft een mooi discreet terras. We moeten terug zijn. De locatie voor het centrum is meer dan uitstekend. Elke ochtend heb je een minuut naar de waterkant en een café. Zeer vriendelijke eigenaren Eigen parkeerplaats!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Miranda Karmelić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hi! Ik ben Miranda .Ik ben geboren en woon samen met mijn familie en Bol.Our familie is meer dan 30 jaar en appartement huren bussiness en we aproach om elke gast als onderdeel van de familie. We zullen proberen om de beste host.You zijn van harte welkom!

De advertentie Appartementen Centar heeft 59850 keer bekeken sinds 11.01.2015.