Appartementen MaslinaBožava (Dugi otok) - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Božava (Dugi otok) en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Zeer luxe appartement, soevereine verordening, die u een gevoel van kwaliteit en hoge ordelijkheid zal geven. Volledig uitgeruste en moderne appartementen in een rustig gedeelte van Božava, dicht bij de zee; De faciliteit ligt op 2 minuten lopen naar het centrum en 5 minuten lopen naar het strand. Luxe appartement beschikt over 90 m2. De keuken, die is gemaakt in hoogglans. volledig ingericht: magnetron, oven, waterkoker, moderne koelkast is d De kamer is ingericht in paars en wit toon met meubilair van hoge kwaliteit.. Toilet bevat ontwerp tegels, een massage cabine, grote spiegel, toilet, bidet en kasten eindigen spiegels. De woonkamer is ruim en biedt een comfortabele sfeer die geweldig voor meubilair en een lcd-televisie met diverse programma's. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de tuin, is het hele gebouw bedekt met een hoge kwaliteit internet (Wi-Fi), die van de cursus is gratis. Komen en gewoon genieten van de rust, schoonheid en luxe.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
In afwachting van de gastheer doen van betalingen op rekening, maar ook betalen als je verblijf in het appartement. Hier is de vooruitgang in de hoeveelheid van 25% van het totaal. Check-in is vanaf 12.00 uur verder en check out is om 11:00. Dank u voor uw begrip.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 80 m
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 80 m
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Beste gasten, willen wij u niet alleen een geweldige vakantie, maar onvergetelijke ervaring te bieden. Als optie bieden wij om te gaan vissen met netten, natuurlijk proeven vis opgeslagen bij het huis van de manier waarop het zal blijven in januari. We hebben ook lokale producten tegen een lage prijs, zoals olijfolie, groenten en ga zo maar door te kopen. Op elk moment zijn we er voor u, laat ons komen en ademen in de zomer op de weg naar huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maslina
Marin Jerić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wat te zeggen interessant. Ik werk als manager in Svpetrus Hotelino te huur op het eiland Brac. MA in Economie in Rijeka. Richting International Business - Business Economics. Ik heb 29 jaar en ik werk graag met mensen, ik moet toegeven dat het voedsel. We zullen de beste gastheren we net. Mooie Groet

De advertentie Appartementen Maslina heeft 8996 keer bekeken sinds 31.08.2015.