Appartement ErnestDugi otok Brbinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in Brbinj op Dugi otok, 10 meter van de zee, op de 1e verdieping en heeft een terras met uitzicht op de zee en de zonsondergang. In de buurt van het appartement bevinden zich twee restaurants. De accommodatie ligt op 3 minuten lopen van de veerhaven. Het appartement bestaat uit een keuken met woonkamer, drie slaapkamers, badkamer, extra toilet en terras. Het appartement is volledig uitgerust en voorzien van airconditioning. De keuken is modern en nieuw, en is voorzien van een vaatwasser, kookplaat, oven, koelkast met vriezer en magnetron. De eetkamer is ruim met een grote eettafel en bank, en toegang tot het terras. In de ruime hal bevinden zich een grote kastenwand, een onlangs gerenoveerde badkamer met douche, en drie slaapkamers die ruim en van alle gemakken zijn voorzien. Mogelijkheid om de overdekte barbecue in de tuin te gebruiken. . U kunt direct voor het appartement zwemmen. Alle andere mooie stranden van Dugi otok zijn met de auto in 10-15 minuten te bereiken. U kunt voor het huis parkeren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aankomsttijd bij het appartement is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is tot 10.00 uur. Gratis annuleren 30 dagen voor aankomst. De reservering wordt bevestigd door een aanbetaling van 20% van de totale prijs en wordt op de bankrekening gestort. Wij sturen u een schriftelijke boekingsbevestiging. Het resterende bedrag wordt contant betaald bij het betreden van het appartement. Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs van het appartement. Geen extra kosten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Indien u de reservering annuleert tot 15 dagen voor aankomst, betalen wij 50% van het voorschot terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 13 km
  • Apotheek: 20 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 18 km
  • Haven: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We bieden alle gasten een welkomstdrankje aan. Mogelijkheid om de ligplaats voor een boot te gebruiken op de pier voor het appartement. Dugi otok is een magisch en onderscheidend eiland en ideaal om te genieten van de puurheid van de zee en de schoonheid van de natuur. Het zuidelijke deel van het eiland is grotendeels steil en bestaat uit betoverende kliffen in het Telašćica Natuurpark, terwijl het noordelijke deel van het eiland in schril contrast staat met rustige baaien, kiezelstranden zoals Veli Žal, kiezelstranden bij de vuurtoren, prachtige zandstranden strand Sakarun en vele anderen, dat deel werd uitgeroepen tot een belangrijk Kroatisch landschap. Naar de baai Brbišćica, die op slechts drie kilometer van het appartement ligt met een prachtig strand om te zwemmen, waar u een kajak of SUP kunt huren om de magisch mooie grot Golubinka en Dragon's Eye te bezoeken, mag u niet missen. Een bezoek aan de grot Strašna peć, een bezoek aan de hoogste vuurtoren aan de Adriatische Zee en vele andere interessante plekken die u buiten adem zullen laten, zullen uw verblijf onvergetelijk maken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ernest
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ernest Rančev Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik woon in Brbinj op Dugi otok en ik ben hier om u te verwelkomen en uw verblijf zo mooi en aangenaam mogelijk te maken. Ik heet je welkom op ons prachtige eiland.

De advertentie Appartement Ernest heeft 9482 keer bekeken sinds 16.02.2022.