Appartementen KastelanicDugi otok Brbinj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen in een rustige baai met uitzicht op de tuin en de zee, een grote tuin voor ontbijt en barbecue, een groot balkon en gratis parkeergelegenheid. Er zijn klamboes voor alle ramen en er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie. De appartementen zijn voorzien van airconditioning en beschikken over 1 slaapkamer met beddengoed. De keukens bij de woonkamer zijn volledig uitgerust met servies en bestek, koelkast met vriesvak, waterkoker, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster en magnetron, flatscreen-tv, schotelantenne, extra bed. Badkamer met douche, gratis toiletartikelen, handdoeken en wasmachine. Volledige rust in een rustige omgeving, voor lichaam en geest.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Verschuivingen van gasten in het weekend. Inchecken van gasten: na 14.00 uur Uitchecken van gasten: 08.00 - 10.00 uur Betaalwijze: 20% door betaling op de rekening bij boeking en de rest contant bij binnenkomst in het appartement. Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Nabijgelegen restaurants: Šjor Bepo (200m) Kaleb (300m) Antonio (900m). We raden u aan de volgende locaties te bezoeken: het natuurpark Telašćica, de vuurtoren van Veli Rat, het zandstrand van Sakarun, het kiezelstrand Veli Žal, de baai van Brbinjščica en de natuurverschijnselen Dragon's Eye en de Golubinka-grot.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kastelanic
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vesna
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Kastelanic heeft 1131 keer bekeken sinds 29.02.2024.