Appartement Sea View MilasBrela - Regio Split

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartment Milas ligt in Brela, aan de Bartola Kasica-straat, op ongeveer 400 meter van het strand en het centrum, op 10 minuten lopen. Een prachtig kiezelstrand dat zich over enkele kilometers uitstrekt, een lange promenade langs de kust, cafés, tavernes, een kinderpark en de mogelijkheid van verschillende activiteiten zorgen ervoor dat iedereen kan vinden wat bij hem past en geniet van zijn vakantie. Het appartement is gelegen in een rustig deel van Brela op de 2e verdieping van het huis en is 50m². Het bestaat uit een keuken met een woonkamer, twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een badkamer. Het appartement heeft een balkon van 18 m² met een prachtig uitzicht op zee. Het appartement is voorzien van airconditioning en heeft gratis wi-fi. Er is ook een garage in het gebouw van waaruit er 10 trappen naar het appartement leiden. Als je een verdieping lager naar het strand of het centrum gaat, is er een zuidelijke uitgang van het gebouw met een kleine kamer - een berging waar je alle strandartikelen kunt weggooien. We kijken ernaar uit je te zien en we zijn er zeker van dat je volgende zomer terug wilt komen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingsvoorwaarden: - 30% van tevoren, bij bevestiging van de reservering - 70% bij aankomst Annulerings- en restitutievoorwaarden: - in geval van annulering 120 dagen voor de reserveringsdatum, betalen wij 100% terug - in geval van annulering 60 - 119 dagen voor de reserveringsdatum, 50% restitutie - in geval van annulering 59 dagen of minder voor boeking, geen restitutie - in geval van annulering kunnen ongebruikte fondsen volgend jaar worden gebruikt Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 17 km
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 17 km
  • Discotheek: 17 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Sea View Milas
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bratislava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2022
Milas appartement

We raden aan, schone accommodatie en een prachtig uitzicht vanaf het terras. Zee, een van de beste stranden waar ik geweest ben.

Ik zou dit aanbevelen aan : Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Banská Bystrica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2020
Brela augustus 2020

Ivan communiceerde snel, beantwoordde al onze vragen zonder problemen, het appartement was klaar zoals we hadden afgesproken, schoon, bedankt voor de geweldige momenten doorgebracht in Brela en op het grote terras. Ik raad aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Ivan Milas Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Sea View Milas heeft 27756 keer bekeken sinds 31.05.2019.