Appartementen MionaBrela - Regio Split

prijs vanaf € 74 per nacht
Beschrijving van de woning

Ons huis is gelegen op de eerste rij aan zee in Brela, een ideale plek om uit te rusten en te genieten van de voordelen van het mediterrane landschap. Wij bieden vijf modern ingerichte appartementen met een terras en/of balkon met prachtig uitzicht op zee. Van een van de vele zandstranden wordt u gescheiden door een korte afdaling via uw eigen trap omringd door pijnbomen. Ook het beroemdste en grootste, altijd zonovergoten Breljan-strand, Punta Rata, kan in slechts een paar minuten worden bereikt. Andere voorzieningen zoals winkels, restaurants, cafés en souvenirwinkels zijn in de directe omgeving aanwezig. De prijs is inclusief een welkomstdrankje en parkeren. Voor iedereen met een avontuurlijke geest is er ook de mogelijkheid om een kajak te huren, en als u meer van ontspannende activiteiten houdt, bieden wij ook een lichaamsmassage aan (sport, relax, enz.).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of mobiel contact. De ideale aankomsttijd is na 14.00 uur en de vertrektijd is voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1.2 km
  • winkel: 10 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en parkeren. Voor iedereen met een avontuurlijke geest is er ook de mogelijkheid om een kajak te huren, en als u meer van ontspannende activiteiten houdt, bieden wij ook een lichaamsmassage aan (sport, relax, enz.).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Miona
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Miona Tokić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Miona heeft 12254 keer bekeken sinds 07.07.2023.