Appartement NikaBrodarica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw op de markt. Modern appartement met uitzicht op zee en het eiland Krapanj. Het appartement heeft twee slaapkamers - een met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed + extra bed. Het appartement is uitgerust met 3 airconditioningunits in de slaapkamers en de woonkamer. Het prachtige terras met uitzicht op zee is uitgerust met een comfortabele hoekbank en een ventilator voor buitengebruik. De luifel op het terras zorgt voor voldoende schaduw tijdens warme dagen. Toegang tot de zee is voorzien vanaf de onderkant van het appartement. De afstand tot de zee is 60 meter, wat dit appartement ideaal maakt om te ontspannen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is een aanbetaling van 30% van de pakketprijs vereist. Betaling uitsluitend via bankrekeningen. Het versturen van een voorfactuur via e-mailadres. De rest van de betaling op de dag van aankomst van de gast. De ideale aankomsttijd is na 14.00 uur, maar het is mogelijk om de tijd af te spreken, uitchecken van gasten voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst bestaat de mogelijkheid om de reservering binnen een jaar over te zetten naar de eerst beschikbare datum. Het voorschot wordt ingehouden als de schriftelijke annulering niet 30 dagen voor aankomst is verzonden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 60 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 60 m
  • Apotheek: 60 m
  • Busstation: 6 km
  • Haven: 60 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
2 parkeerplaatsen in de schaduw voorzien. Gratis 5G wifi. Voor iedere gast een welkomstpakket met zelfgemaakte verrassingen. De plaatselijke winkel, café, apotheek, bushalte, dokter en het strand liggen op 60 meter van het appartement. De boot naar Krapanj ligt op 100 meter van het appartement. Voor de meeste gasten is het een favoriete bestemming voor dagelijkse ontspanning op het strand.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Nika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Aanbeveling

Het appartement is echt geweldig, ruim en schoon, zeer goed uitgerust, uitstekende locatie nabij een prachtig strand en schone zee met uitzicht op het prachtige Krapanj. Nog mooier dan op de foto's De gastheren zijn erg warm en aangenaam! Bij aankomst werden we begroet met een welkomstgeschenk dat alle verwachtingen overtrof. Een zeer warme gastvrijheid en privé-accommodatie op een niveau dat veel huurders zouden kunnen evenaren. Felicitaties aan de heer Marin en zijn familie! Voor elke aanbeveling

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Treviso ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Mooi appartement

Mijn vrouw en ik verbleven vorig jaar, een appartement met alle comfort, vlakbij de zee en alles wat je nodig hebt, op 50 MT is er ook de boot die je voor een paar euro naar het zeer karakteristieke eilandje aan de overkant brengt. Handig voor degenen die het Krka-park willen bezoeken, een must als je naar die gebieden gaat, restaurants, bars en markten op loopafstand.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
ZAGREB-SUSEDGRAD,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Januari 2023
app. Nika

Het appartement is uitstekend, het heeft alles wat de gebruikers nodig hebben, alles is netjes, modern en nieuw... in een rustige omgeving, dicht bij het strand, een mooi terras met uitzicht op zee, parking... geweldig!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marin Marušić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Nika heeft 4434 keer bekeken sinds 05.02.2023.