Appartement MediterraneoČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 100 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Nieuw, modern, 80m2 comfortabel appartement met uitzicht op de open zee, gelegen aan de zuidkant van het eiland Ciovo. Gelegen in een rustige straat zonder verkeer, op slechts 250 m van de mooiste kiezelstranden van Ciovo in de buurt van winkels en 2 restaurants met lokale specialiteiten. Een korte wandeling van slechts 400 m leidt naar het dorpscentrum vanwaar het openbaar vervoer beschikbaar is naar de prachtige stad Trogir, onder bescherming van UNESCO, die op slechts 4 km afstand van ons ligt. Het appartement baadt in het licht, waardoor het zich aan drie kanten van de wereld kan oriënteren: zuidoost en west. Het bestaat uit een ruime woonkamer, twee grote terrassen, eetkamer met keuken, twee slaapkamers, badkamer met bubbelbad en toilet. Satelliet-tv, Wi-Fi en airconditioning, evenals twee parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor onze gasten. Het appartement is volledig uitgerust volgens de hoogste normen om onze gasten zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
-20% vooruitbetaling van het totale bedrag als reserveringsgarantie terwijl het resterende bedrag bij aankomst contant wordt betaald - 200 eur borg in geval van schade - check-in tijd 14.00 - check-out tijd 10.00 - check-out tijd 10.00 - verblijfsbelasting, gebruik wasmachine en airconditioning zijn bij de prijs inbegrepen huisdieren zijn niet toegestaan - roken is alleen toegestaan op het terras
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Strikte annuleringsvoorwaarden - vooruitbetaling is slechts één maand voor aankomst mogelijk
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 400 m
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 8 km
  • Haven: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Na een lange en zware reis krijgen onze lieve gasten een welkomstdrankje en met ons discrete advies en hulp (bij het realiseren van al hun wensen) staan we altijd tot hun beschikking.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mediterraneo
Vesna Šola Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Mediterraneo heeft 4522 keer bekeken sinds 06.04.2022.