Appartementen LevantČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

In de directe omgeving van de zee en het dennenbos, aan de zuidkant van het eiland Čiovo, twee appartementen op de eerste verdieping van een gezinswoning, met uitzicht op de eilanden Brač, Hvar, Šolta, Drvenik en oneindigheid. Beide appartementen zijn luchtig, georiënteerd op het zuiden en oosten (Levante) en west (Ponente), uitgerust met hoogwaardige materialen en toestellen. Een slaapkamer met essentiële lijnen, met een bed van 160x200 cm, een eersteklas matras en een topmatras gevuld met traagschuim, en natuurlijk goed gekozen beddengoed, garanderen uw comfort. De badkamer is zo ingericht dat u gegarandeerd niets hoeft te missen. Extra ontspanning zal zeker worden geholpen door een gezellige woonkamer met een bank (met de mogelijkheid van een slaapbank), een 40\\ tv en een keuken waar u uw favoriete recepten kunt opslaan. Een balkon voor koffie in de ochtend en een aperitief in de avond, de mogelijkheid om een gedeelde grill te gebruiken, een tuintafel en een buitendouche zullen zeker uw goede zomerstemming garanderen. We zijn er, u bent slechts één klik van ons verwijderd!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: 15.00 uur, vertrektijd: 10.00 uur. Overige, standaard, huisregels hangen in het appartement zelf. De reservering wordt bevestigd na betaling van 25% van het totale bedrag op de rekening van de uitgever. De rest wordt betaald bij aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 90 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 6 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 5 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De Kroatische Adriatische parel van indrukwekkende geschiedenis, de stad Trogir, op de UNESCO Werelderfgoedlijst, ligt op slechts 5 kilometer van u. Aan de andere kant ligt Split, dat met de auto of per boot te bereiken is, op slechts 20 km afstand. Deze stad Diocletianus dateert uit de 4e eeuw na Christus en staat sinds 1979 onder bescherming van UNESCO, een uniek voorbeeld in de wereld. De schoonheid van de zeven watervallen van travertijn, een natuur- en karstfenomeen van het Krka National Park (50 km), zal zeker voor altijd in je geheugen blijven. Talrijke exploitanten op het eiland bieden excursiediensten aan naar nabijgelegen eilanden en lagunes. Een duikschool is ook vlakbij. In de directe omgeving van ons appartement, ondergedompeld in een dennenbos, ligt het prachtige Witte Strand (Vela Draga).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Levant
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 21 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Skierniewice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Het is de moeite waard om verliefd te worden op deze plek!

Ik raad het ten zeerste aan! Mooie appartementen, uitgerust met alles wat je nodig hebt - we voelden ons thuis. Er is een charmant Vela Draga-strand vlakbij - sfeervol, intiem, romantisch, met veel schaduw en zon, geschikt voor kinderen. Schoon water. En het uitzicht vanaf het terras: je kunt eindeloos kijken. Er was een pad langs de kust waar we liepen en het uitzicht en de zonsondergang bewonderden. Eigenaar Nina. We herinneren ons deze vakantie en deze plek. Sylwia en David met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Hessen,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Sterk aanbevolen

De beschrijving van het appartement komt overeen met de werkelijkheid. Zeer mooie locatie. Alles wat nodig is, is in het huis aanwezig. En als er iets ontbreekt: Nina, de gastvrouw, staat altijd klaar om u op een competente en vriendelijke manier te helpen. Wij komen graag terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Ludwigsburg ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Bedankt Nina!

Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een goede vakantie. Prachtig uitzicht op de zee vanaf het terras. Nina heeft ons heel goed ontvangen en was er altijd als we iets nodig hadden. Alleen maar lof en aan te bevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt uit de grond van mijn hart, Daniël!

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling, beste Danijela. De familie M is altijd welkom bij ons, jullie waren echt geweldige gasten.

Toon alle beoordelingen
Nina Merčep Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste internetsurfers, de familie Mercep wenst u van harte welkom op onze website. Sinds afgelopen zomer hebben we besloten om de eerste verdieping van ons familiehuis voor u te openen, beste gasten! Dus in een nieuw en comfortabel appartement kun je genieten van de manier waarop we het al drie decennia doen. Kom en laat je de beroemde Dalmatische \\\\\\\ 'kennen hoe \\\\\\

De advertentie Appartementen Levant heeft 44046 keer bekeken sinds 25.06.2018.