Appartementen AnikaČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Okrug Gornji en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen Anika 1 en 2 bevinden zich op het eiland Ciovo in een rustige omgeving op slechts 50 meter van de zee. De accommodatie ligt op 5 minuten lopen van de eerste restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. De appartementen bevinden zich op de 2e verdieping waarvoor gasten een aparte ingang hebben. Elk appartement bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben toegang tot terrassen met uitzicht op de zee en het bos. Kamers hebben ook tv, satelliettelevisie en onbeperkte internettoegang. Elk appartement heeft ook een eigen keuken, die is uitgerust met bestek voor 6 personen, een koelkast, een waterkoker, een oven en alles wat u nodig heeft in de keuken. Parkeren is bij de prijs inbegrepen. Tot uw beschikking staat een paviljoen waaronder een grill en een grote tafel voor 12 personen ideaal voor gezamenlijke maaltijden en gezelligheid. Er is ook een schommel onder het paviljoen en een kleine schommel voor kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vermeld de datums van uw verblijf en achternaam in de beschrijving van het betalingsmodel en de aanbetaling is 30% van de totale prijs van het verblijf. Aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrek uiterlijk om 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Vliegveld: 10 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Anika
Ines Petrović Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, ik hoop dat u de beste zomermomenten zult doorbrengen in onze appartementen en aan de prachtige Kroatische kust :)

De advertentie Appartementen Anika heeft 11432 keer bekeken sinds 19.01.2020.