Appartementen LukyČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het moderne penthouse bekoort met zijn elegante design en spectaculair uitzicht op de eilanden. De ruime woonkamer is voorzien van modern en comfortabel meubilair, airconditioning en een grote tv van 190 cm, waardoor een aangename omgeving ontstaat. Grote schuifwanden bieden een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de eilanden en doordringen de ruimte met natuurlijk licht. De keuken is uitgerust met de modernste apparatuur, de eetkamer is ruim en biedt u de mogelijkheid om te genieten van maaltijden met een fascinerend uitzicht op de zee. Het beschikt over drie comfortabele kamers, elk uitgerust met een luxe bed, tv en airconditioning voor het volledige comfort van de gasten. De badkamer met inloopdouche zorgt voor een luxe ontspanningservaring, terwijl het aparte toilet bijdraagt aan het comfort. Een groot balkon met tuinmeubelen en een schommel is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsopgang en zonsondergang met een fantastisch uitzicht op de eilanden. Dit appartement vertegenwoordigt een combinatie van moderne stijl, comfort en ongelooflijke natuurlijke schoonheid en biedt een onvergetelijke ervaring van een verblijf aan de kust.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om onze accommodatie te reserveren, dient u 30% van de totaalprijs op een bankrekening te storten. Deze aanbetaling dient als bevestiging van uw reservering en garandeert u de gekozen datum. Er is een bankrekening beschikbaar, deze vindt u bij de boekingsinformatie. Houd er rekening mee dat de aankomsttijd vanaf 15:00 uur is, zodat u voldoende tijd heeft om tot rust te komen en te ontspannen. Respecteer de uitchecktijd vóór 09.00 uur, zodat u voldoende tijd heeft om de ruimte voor de volgende gasten klaar te maken. Heeft u aanvullende vragen of wilt u aanvullende informatie over de betalings- en reserveringsvoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Wij verheugen ons op uw komst en wensen u een aangenaam verblijf in onze accommodatie.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annuleringen van reserveringen zijn mogelijk 3 maanden voor aankomst tegen een toeslag van 10%.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 1 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 5 km
  • Vliegveld: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkom in onze oase aan het water, waar we een ongelooflijke ervaring bieden die elke gast zal verrassen. Bij aankomst wordt u begroet met een verfrissend drankje om uw vakantie goed te beginnen. Voor fietsliefhebbers hebben we een groot aanbod aan fietsverhuur, zodat u de omliggende schoonheid kunt verkennen. De stad zelf biedt bootverhuur en de mogelijkheid voor dagtochten die u door verborgen baaien en eilanden brengen. Als je de diepten van de zee wilt verkennen, bieden ze ook onderwaterbezichtigingen aan in een onderzeeër, wat een uniek inzicht geeft in de mariene wereld. Het café op het strand is een ideale plek om te ontspannen met verfrissende drankjes en lichte maaltijden. Met uitzicht op de zonsondergang zorgt het voor een romantische sfeer, ideaal om 's avonds van te genieten. Als u de ware smaak van de lokale keuken wilt ervaren, biedt het restaurant aan het strand een ruime keuze aan gerechten, bereid met verse lokale ingrediënten. Geniet van de zon, de zee en alle charmes die onze plek te bieden heeft. Jouw avontuur begint hier!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luky
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hrvoje Samardžić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom in ons prachtige appartement! Wij hopen dat u geniet van uw verblijf en dat u zich thuis voelt. Ons appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een aangename en ontspannen vakantie. Als u vragen of problemen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u een prettig verblijf en hopen dat u nog eens terugkomt

De advertentie Appartementen Luky heeft 2928 keer bekeken sinds 17.01.2024.