Appartementen SunČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Sun ligt aan de zuidkant van het schiereiland Čiovo in Okrug Gornji, aan de baai van Mavarštica, en op slechts 5 km van de stad Trogir. De baai, omringd door een rechter, met een kristalheldere zee en een open zicht op de naburige eilanden, creëert een ideale sfeer om te ontspannen van het hectische leven van alledag. Het eiland Čiovo is door een brug met het vasteland verbonden en de geografische ligging biedt een ideale gelegenheid voor sightseeing in Dalmatië. Apartments Sun omvat 4 prachtig ingerichte appartementen voorbereid voor een verblijf van 2 tot 15 personen met gezamenlijk gebruik van een terras met ligstoelen, een pooltafel en een prachtig uitzicht op de zee. Er is parkeergelegenheid. De afstand tot de zee bedraagt 70 m en het dichtstbijzijnde kiezelstrand ligt op ongeveer 200 m van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij aankomst contant. Aankomsttijd: na 15.00 uur. Vertrektijd: tot 10.00 uur. Geef het exacte aantal personen op. Vooruitbetaling van 50e bij bevestiging van de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Annulering tot 15 dagen voor aankomst en restitutie van het voorschot, daarna vindt geen restitutie van het voorschot plaats.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 200 m
Soort strand
Rotsachtig,
Web
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sun
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sandra Jeličić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Sun heeft 2419 keer bekeken sinds 05.09.2023.