Appartementen VukovićČiovo Okrug Gornji - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Een mooi, comfortabel huis met een zwembad van 32m2, daarnaast is er een hele mooie zomerkeuken met een grote barbecue in Dalmatische stijl, waar u kunt ontspannen en genieten. Het huis beschikt over 3 appartementen, modern ingericht, met twee slaapkamers, elke kamer en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning, met grote terrassen met een prachtig uitzicht, beschermd tegen het zicht, waarop 2 comfortabele ligstoelen en ander terrasmeubilair staan . U bevindt zich op ongeveer 90 m afstand van de kristalheldere zee. U heeft keuze uit stranden, van natuurlijke rotsen, betonnen stranden tot een prachtig strand met ronde kiezels, ideaal voor iedereen, vooral voor kleinere kinderen, waar u kunt genieten van de schaduw van de dennenbomen bomen, met het gezang van krekels. Het huis is gelegen in de rustige baai van Mavarčica, 4 km van Trogir, 8 km van de luchthaven en 26 km van Split. Met de nieuwe Čiovo-brug en de nieuwe weg is de drukte gestopt en word je elke ochtend in alle rust wakker met het zingen van de vogels, en al het andere is nu zo dichtbij.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijzen zijn uitgedrukt in € voor wekelijkse appartementhuur. Het minimum verblijf in juli en augustus is 7 dagen, aankomst en vertrek zijn elke dag mogelijk. Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om 40% van de totale huurprijs van het appartement te betalen, en de rest in euro's bij aankomst. Belangrijk is dat we beddengoed en handdoeken wassen op 95 graden en dat alles wordt gedesinfecteerd. De mogelijkheid om maaltijden te bereiden met biologische groenten uit onze tuin, het aanbieden van lokale wijn, cognac, brood bakken, gebak, boodschappen kunnen we ook bezorgen, DUS een ideale plek voor een vakantie met veel dagelijkse verzorging, van het serveren van koude drankjes bij het zwembad , van koffie die je zelf kunt zetten om te koken op de koffieautomaten in de taverne bij het zwembad, tot seizoensfruit, smoothies... .
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
We hebben ideale omstandigheden voor isolatie in onze Nealeona-villa, zodat u zelfs onder deze omstandigheden een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen. In geval van onmogelijkheid om te arriveren vanwege COVID 19, zullen wij het voorschot 7 dagen voor aankomst volledig terugbetalen. We hebben veel voordelen, we hopen dat u ze herkent. DE FAMILIE VUKOVIĆ STAAT ER VOOR U
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 90 m
  • Strand: 90 m
  • Centrum: 1.4 km
  • winkel: 900 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.4 km
  • Apotheek: 1.4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 1.4 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 28 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 1.7 km
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief: welkomstdrankje, garage met automatische deur, elk appartement heeft ruimte voor 1 auto, draadloos internet, goede dekking, extra opties: bootverhuur, organiseren van speedboottochten naar Hvar en Vis, bereiden van diner met authentieke Dalmatische gerechten. als zelfstandig object, met 3 verdiepingen, en elke verdieping heeft een appartement van 60 m2 en een terras van 24 m2 met alle apparatuur die je op de foto's kunt zien. De eigenaren wonen op de begane grond van het huis en hebben geen contact met de gasten omdat de gasten een aparte ingang hebben. Als u niet het hele huis huurt, kunt u gasten van de andere 2 appartementen ontmoeten. Wij doen ons best zodat u tevreden de deur uitgaat en weer bij ons terugkomt, zoals jaarlijks ongeveer 15 gezinnen doen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vuković
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Baden-Württemberg - Tuttlingen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2023
Geweldige vakantie

De gastheren zijn erg aardig en meegaand en zeer behulpzaam. We hadden veel lol. Het terras met uitzicht op zee is geweldig. Beschrijving en foto's van de accommodatie komen overeen met de werkelijke staat. We hadden een afsluitbare garage, wat een groot voordeel is omdat de auto niet op straat staat. Uitzicht, zwembad en de gehele buitenruimte zijn prachtig. Toen we aankwamen werden we begroet met vers geplukte bloemen en fruit uit hun eigen tuin. Strand en alle nabijgelegen winkels liggen op loopafstand. Wij zullen er volgend jaar voor de derde keer onze vakantie doorbrengen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Hobro,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
Fijn verblijf

We hebben een heel goed verblijf gehad in dit appartement. Alles was geweldig, alles wat je nodig hebt is in het appartement. Het uitzicht was erg mooi en met een groot terras. De gastheren waren ook erg aardig en behulpzaam.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Požega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2020
Een rustgevende blik

We verbleven in appartementen Vukovic en waren heel blij. Het appartement heeft een groot terras met prachtig uitzicht op de zee en delen van het eiland. De hele accommodatie is schoon, netjes en comfortabel. Het appartement is voldoende ruim, de keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en netjes. De appartementen hebben ook een zwembad waardoor ons verblijf meer dan verwacht aangenaam was. De gastheren zijn erg aardig en meegaand. In de omgeving zijn er stranden die te voet bereikbaar zijn, de stranden zijn schoon, de zee is schoon, mooi. Wie niet van deze stranden houdt, kan een ritje maken naar een ander strand in het centrum. De plek zelf is mooi en heeft alle mogelijke behoeften van de mens, winkels, tavernes, pizzeria's en dergelijke. Absoluut een aanrader om van je vakantie te gaan genieten.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ruza Vukovic Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een familie Vukovic, die al meer dan 30 jaar familie-aangelegenheden met toerisme is. Ontdek waarom vorig jaar. 11 gezinnen keerden terug. Dat is onze grootste erkenning. We doen ons best om onvergetelijke momenten thuis door te brengen. Beste gasten, we willen dat je je amuseert op de grote terrassen, kijkend naar de ongelooflijke zonsondergang aan zee. Welkom bij ons

De advertentie Appartementen Vuković heeft 55055 keer bekeken sinds 18.06.2014.