Appartementen Benić JuniorCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Benić Junior zijn gelegen in een rustige omgeving, dicht bij het strand, 5 min lopen van het centrum van de stad. Ze hebben zeven eenheden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Airconditioning € 5,00 / dag. Ter bevestiging van een reservering nodig is, binnen zeven dagen, betalen 20% van het totale bedrag van de huur, de rest bij aankomst. Het tijdstip van binnenkomst in het appartement is na 14: 00h. Tijd van vertrek tot 10: 00u.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 35 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 500 m
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Benić Junior
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 13 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2023
Geweldige vakantie

Het appartement is identiek aan de foto's.. netjes, heeft alles wat je nodig hebt.. ga letterlijk naar beneden en het eerste strand ligt op een steenworp afstand van het appartement.. alles was zoals we hadden afgesproken.. parkeerplaats voor de auto beschikbaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kamnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Geweldige vakantie

We hebben een geweldige vakantie gehad, het appartement was super schoon en netjes. Toegang tot het strand over de weg, georganiseerd en snel. Iets minder dan 5 minuten. De gastheren zijn ook erg vriendelijk en klaar om te helpen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Fürstenfeld,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 1970
De tweede keer en zeer tevreden

Wij verbleven in juni 2022 14 dagen in appartement 1 op de begane grond. Om te benadrukken is de netheid in het hele huis. Je kunt van de grond eten, alles is zo puur. De eigenaresse spreekt heel goed Duits, anders is de schoonmoeder die uit Duitsland komt in het huis aan de overkant, die is er dan om te helpen. Het appartement bestaat uit een grote keuken met airconditioning, een uitklapbare bank, een keukentafel voor 4 personen. De keuken is voldoende ingericht met pannen, glazen, kopjes koffie, een apparaat voor filterkoffie, een magnetron. Op het terras aan de straatkant staat een grote tafel met 4 fauteuils. De badkamer is voorzien van een ruime douche, wastafel en toilet. Neem toiletpapier mee, want 4 rollen zijn inbegrepen voor 2 weken. De slaapkamer met een zeer goede doorlopende matras en voldoende opbergruimte in de boxen. Het strand is in 5 minuten te bereiken, het is raadzaam om om 6.30 uur een schaduwrijk plekje te reserveren. De satelliet-tv heeft 37 Duitse programma's, waaronder ORF 2. Na 4 minuten bereikt u een warenhuis waar u bijna alles kunt krijgen. Anders is het aan te raden om naar Crikvenica te gaan voor consumptie (ongeveer 10 minuten) waar alles is en een groente- en fruitmarkt. Er zijn 3 restaurants op het strand waar je heel goed kunt eten.We gingen vaak naar Crikvenica in de winkel- en voedselmijl. Het juiste voor iedereen. Er zijn ook stranden in Crikvenica op 20-40 minuten lopen. Ze zijn ruimer en deels met zand.. We kunnen het appartement alleen maar aanbevelen, zoals ik al zei erg schoon en puur, de verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam met vragen en informatie. Voor ons de 2e keer een plezier en volgend jaar boeken we zeker 3 weken. Als iemand daar iets te klagen heeft, zoekt hij naar een speld in een hooiberg. Alle bedlinnen en hand- en badhanddoeken worden wekelijks verschoond om u voor te bereiden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Josip Benić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Benić Junior heeft 98474 keer bekeken sinds 18.02.2015.