Appartementen MarioCrikvenica - Kvarner

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Dramalj is een klein stadje, waar hun vakantie de rust kunnen implementeren en rustig, maar toch bent u in het centrum van ontwikkeling heeft, Stad van Crikvenica, die in de zomer vol met toeristen en evenementen, van DRAMALJ is slechts 3 km.Naš zolder appartement is 55m2, bestaande uit een woonkamer met een slaapbank, satelliet-tv, radio en air uređajom.Kuhinja met eethoek voorzien van koelkast en vriezer, gasfornuis / elektriciteit, koffie en andere behoeften. Twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en grote ormarima.Balkon biedt uitzicht op de zee, het eiland Krk en Kvarner zaljev.Kupaona voorzien van douche. Begane grond appartement heeft 48m2, met twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een televisie met Kroatische programma's en de andere bank. Badkamer met douche. Keuken volledig gemonteerd in de eetkamer met satelliet-tv. United terasa.Udaljenost naar het strand 700 m

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs omvat niet de lucht, 6,00 euro per dag en kralen wasmachine na het wassen van 4,00 eura.Cijena verwarming in de winter maanden 5,00 euro per dag. Huisdieren 6,00 euro per dag. Aankomst vertrek zaterdag-zondag.Prilikom reserveren vooruitbetaling van 10% van het totaal.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 30 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 30 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 30 km
  • Sportactiviteiten: 900 m
  • Discotheek: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Sportliefhebbers hebben de mogelijkheid golf, tennis, paardrijden, fietsen, jetskiën en planinarenja.Izleti excursies rond het eiland en op het eiland Rab zal verrijken uw jaarlijkse odmor.Kristalno schoon de zee met zijn baaien bieden duikers zadovoljstvo.Organizirani reizen naar Plitvice Meer water aan de wereld Winetou-a.Blaga mediterrane en micro lucht warme winter zijn geschikt voor astma en allergische osobe.Liječilište thalassotherapie heeft een honderd jaar oude traditie in de gezondheid van het toerisme. Parkeren gratis in uw eigen achtertuin. Beide appartementen hebben een barbecue. De prijs is inclusief wekelijkse verandering van beddengoed, handdoeken, lokale belastingen en registratie gosta.Veselimo om u te begroeten en een welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mario
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Uzhorod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mario, September 2018
Heerlijke vakantie!

Rust in augustus, met een klein kind van 9 maanden. Hield erg van het appartement. Zuiver, gezellig, prachtig uitzicht op zee. Dichtbij de stranden naar uw wens. Vooral genoten van de eigenaren van de appartementen van mevrouw Jasna en haar familie zijn zeer vriendelijke en goede mensen. We raden iedereen aan die goed wil rusten. Als we weer in Kroatië rusten, dan alleen hier.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Magdeburg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mario, Augustus 2017
Mooi appartement met alles wat je nodig hebt

Het appartement ligt op een rustige plek en u heeft ongeveer 10-15 minuten naar de zee. In het appartement heeft u 2 goed ingerichte kamers met een tweepersoonsbed en kasten. U heeft ook een badkamer met een grote douche, haardroger, spiegel, enz. In de keuken waren veel gereedschap, zodat u alles kunt koken wat u wilt. We hadden ook een plek met een tafel op het terras met uitzicht op zee. De gastheren Jasnica en haar man waren erg vriendelijk en coöperatief. In het huis woont ook heel mooie kleine hond Maki. Dus we zijn heel erg dankbaar voor Jasnica voor een goede accommodatie en een aantal goede tips.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Oleksandar

Hallo Oleksandar dank u voor zo'n mooi beoordeling door uw gegeven habt.Liebe Groeten en ik hoop je te zien op een aantal weer wan.

Gryfino,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mario, Juli 2017
Appartement Mario

Samen met zijn vrouw en kind brachten een paar dagen in dit mooi gelegen appartement. Appartement op de begane grond van het huis (was ook niet warm 's nachts), in het midden van een zeer mooie volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser. We hadden een terras op de begane grond, die wordt gedekt uit de top met wijnstokken en kiwi wijnstokken, waar we 's avonds speelkaarten en een glaasje wijn besteed. Bright gastvrouw - zeer beleefd en vriendelijk! We raden mensen op zoek naar vrede en rust.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Radek

Dankzij Radek zo mooi Worten.Es vreugdevolle me dat je het leuk vond, en het was allemaal zo snel met de Rerservation en uw Ankunft.Danke het U ook hebt je weer veilig gemeld thuis Zodra seid.Ich hopen we u wat tijd wieder.Liebe Groeten Jasna

Toon alle beoordelingen
Jasnica Manestar Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo ik ben helder, vrolijk en blij om te hangen met goede en vrolijke mensen. Er zijn een halve eeuw, de kleindochter en twee volwassen dochters en vrouw.

De advertentie Appartementen Mario heeft 100488 keer bekeken sinds 25.02.2015.