Appartementen Opg DragoslavicPag Dinjiška - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 43 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Dinjiška en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Moderne nieuw ingerichte appartementen (2) in een rustige plaats Stara Vas op het eiland Pag. De plaats ligt op 3 km afstand van het strand en winkels (Dinjiška). Het is ideaal om te ontspannen op het terras, in stilte met uitzicht op de zee. Als u op zoek bent naar een pauze van de drukte en het lawaai, bent u op de juiste plek. Als u op zoek bent naar plezier, of geïnteresseerd bent in bezienswaardigheden en geschiedenis, dan ligt de stad Pag op 11 kilometer afstand. De faciliteiten zijn compleet ingericht; ze bestaan uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en terras. In de woonkamer staat een bank met mogelijkheid tot rekken, smart tv, kluisje, airconditioning. Keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, oven, grote koelkast, filterkoffiezetapparaat, waterkoker. Slaapkamer met tweepersoonsbed, twee nachtkastjes en twee bedlampjes, kleerkast en extra ladekast. Uitgeruste badkamer met wasmachine (strijkijzer en föhn aanwezig). Tetrace met tuinmeubilair. - Wi-Fi beschikbaar - Gratis parkeren - Mogelijkheid om buitenhaard (grill) te gebruiken

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling kan geschieden op een bankrekening of contant bij de faciliteit Het bedrag van de aanbetaling is 20% van het geschatte bedrag van de accommodatie. Annulering is 7 dagen voor de geplande datum mogelijk en restitutie van het voorschot. Vertrektijd van 08-11 uur en aankomst vanaf 12 uur of op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering 7 dagen voor de datum, storten wij het aanbetaalde bedrag terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Centrum: 11 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 11 km
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 11 km
  • Discotheek: 11 km
Soort strand
Zand,
Extra faciliteiten
Als u geïnteresseerd bent in vissen of varen op het Velebit-kanaal, staan wij voor u klaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Opg Dragoslavic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Velika Gorica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Mei 2021
Een geweldige ervaring!

De appartementen zijn perfect! Werkelijk een geweldige ervaring, rust en stilte te wensen over, uitzicht, accommodatie, netheid en uitstraling van het appartement .... het allerbeste !!! De eigenaren zijn aardig, het hele gezin is geweldig, ze zorgen voor en strelen hun gasten en huisdieren. Absoluut mijn mooiste ervaring.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt Marijana.

Een geweldige nieuwe kennis, prettig gezelschap, bedankt voor je bezoek en het was heel erg leuk voor ons Groeten tot de volgende ontmoeting.

Štefica Dragoslavić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We wachten op je om lekker uit te rusten.

De advertentie Appartementen Opg Dragoslavic heeft 11635 keer bekeken sinds 11.04.2021.