Appartementen Vila Karla Pašman Dobropoljana - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa met 3 appartementen Karla. In een rustige, zonnige ligging, 100 m van de zee, op 100 meter van het strand. Collectief zwemmen hoekig (4 x 8 m, diepte 135 cm, 15. 04. 10. -14.) Met trap. Barbecue. In het huis: internetaansluiting. Voldoende en een beveiligde parkeerplaats in de buurt van de villa op het terrein. Winkel, restaurant 700 m, café 100 m, zandstrand 800 m, kiezelstrand, zandstrand, rotsstrand 100 m. De appartementen zijn onlangs gerenoveerd, voorzien van airconditioning en volledig uitgerust voor een perfecte vakantie. Appartement 1 op de begane grond met plateau en meubels om buiten te leven, uitzicht op zee. Appartement 2, op de vloer, overdekt terras met zitje, uitzicht op de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 17 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
In het dorp, op 800 meter van de villa, prachtig zandstrand met extra voorzieningen geschikt en veilig voor kinderen. 100 meter van de villa, kiezelstrand. In het dorp, beschut, veilig en gratis ligplaats voor boten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Karla
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kranj - dostava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2022
Iets voor de ziel

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden. Maar dit is niet altijd waar. Natuurlijk is alles wat er staat waar - een groot appartement, van alle gemakken voorzien, een klein zwembad waarin je lekker kunt afkoelen. Ligstoelen, uitzicht op zee, omheinde tuin, waar mijn honden van genoten. Maar meer dan dat, het is de moeite waard om de vriendelijkheid en vooral positieve energie van Jasenka te vermelden. Hoewel ik haar net ontmoette, had ik het gevoel alsof we elkaar al 100 jaar kenden. Vakantie in Villa Karla was een geweldige beslissing. En ik kom terug. Jasenka, bedankt voor alles. Het was onvergetelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
RADEČE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2021
De perfecte vakantie!

Ook dit jaar waren we weer te gast bij Mrs. Jasenka en meneer Branko. Het was zoals elk jaar perfect. Mevr. Jasenka en Mr. Branko kunnen een rolmodel zijn voor alle verhuurders.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Gasten die vrienden zijn geworden!

Bedankt voor de vriendelijke woorden .... het is gemakkelijk om een goede gastheer te zijn voor goede en fatsoenlijke gasten!

Ozalj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2020
Geweldige vakantie

Zeer mooie accommodatie, het appartement komt overeen met de foto's, alles mooi en schoon, modern. hospita, een heel dierbaar persoon. Locatie uitstekend, zee vlakbij, stranden perfect op het hele eiland. Geschikt voor alle leeftijden. Groeten!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jasenka Kulonja Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Hoogleraar aan de School of Economics in Zadar .... vrolijk, gelukkig en toegankelijk. Prerko zomer wonen in onze mooie huis en verzorgen van de gasten. Ik zal er alles aan doen om uw verblijf in ons appartement is aangenaam en comfortabel

De advertentie Appartementen Vila Karla heeft 41564 keer bekeken sinds 30.08.2017.