Appartement SeveraDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 130 per nacht
Beschrijving van de woning

Geniet van ons volledig nieuw gerenoveerde appartement in de schaduw van het terras met uitzicht op de heldere zee! Het appartement bevindt zich op de begane grond van de villa en is omgeven door een grote, schaduwrijke tuin op de eerste rij aan zee. Breng de middaghitte door in onze geurige tuin en drink koude cocktails, wachtend op de mooiste zonsondergang! Bij ons is alles binnen handbereik: een drankje in de nabijgelegen strandbar, diner in de naastgelegen pizzeria, allerlei activiteiten op het strand, een boek lezen in de schaduw van oude pijnbomen aan zee, een kinderspeeltuin in de schaduw, een verlichte promenade aan zee. Maak je geen zorgen over een parkeerplaats: deze is voor je beschikbaar in de tuin. Omdat wij grote dierenliefhebbers zijn, zijn ook uw huisdieren welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reserveringsbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag. De rest wordt bij aankomst betaald. De geschatte aankomsttijd is 14:00 uur en de vertrektijd is 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 30 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u de dag actiever wilt doorbrengen, kunt u alle kanten op en enkele van de schoonheden van Lijepa Naša verkennen: het Vrana-meer, de Krka-watervallen, Zadar, Šibenik, NP Kornati en vele anderen. Je kunt je ook vermaken in Fun Park Biograd of in een van de nabijgelegen avonturenparken. Als u een ervaren fietser bent, kunt u een van de vele fietsroutes in dit gebied kiezen, bijvoorbeeld die rond het Vrana-meer. Omdat Drage een vissersdorp is, kunnen wij u de meest verse vis aanbieden - rechtstreeks van lokale vissers.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Severa
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nada Sever
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Severa heeft 5178 keer bekeken sinds 15.05.2023.