Appartementen KosalecDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen op een prachtige locatie met uitzicht op de zee in een huis omgeven door groen. Het huis ligt in de buurt van de zee en het strand door de dichte dennenbossen. Elk appartement heeft een eigen keuken en badkamer en een terras, en 1-2 slaapkamers, afhankelijk van het appartement. De keuken en alle benodigde apparatuur en gerechten. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, te gebruiken wordt geleverd met beddengoed en handdoeken in de badkamer. Achter het huis is een groot terras met een barbecue, die gebruikt kan worden op afspraak en een speelplaats voor kinderen met een stenen huis, glijbanen en schommels. Elk appartement is voorzien voor het parkeren, en onderhandeld worden gebruikt en garage.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt in overleg met de eigenaar. Aangekomen bij het appartement na 14 uur. , Gaan tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 24 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 9 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Met behulp van een groot terras achter het huis en barbecue. Achter het huis is een apart gedeelte / speeltuin met schommels, een glijbaan en een stenen huis om te spelen. Welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs. Indien gewenst kunt u regelen boottochten naar de nabijgelegen baaien.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kosalec
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bratislava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Een heerlijke rustige vakantie

Het appartement was erg schoon en smaakvol en praktisch ingericht. Het strand is vlakbij - via een trap. (onze kinderen zijn 5 en 9 jaar oud). De reis naar het strand en terug was prima voor ons, aangenaam. Het strand is rustig, niet druk, het water is helemaal schoon, zeetongen verzameld, geschikt voor kinderen. Op het strand waren cafés, 2 ijsjes, pizzeria's, bakkerijen en 2 fastfoodkraampjes - met prijzen die hen bevielen (vergelijkbaar of zelfs lager dan in Bratislava). De eigenaren van het appartement zijn uitzonderlijke mensen, ze hebben fantastisch voor ons gezorgd. Tijdens de vakantie is een zaklamp in de auto kapot gegaan, ze hebben ons geholpen deze te vervangen zodat we veilig naar huis konden. Ik raad het zeker aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Radom,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2021
Een heerlijk verblijf!

Een mooi stenen huis met een tuin - vijgenbomen, granaatappels, amandelen naast tomaten en watermeloenen. Alles schoon en netjes. De eigenaar beleefd en behulpzaam. Zorgt voor elk detail en elke bestelling. De keuken is van alles voorzien, ook een broodrooster. Leuk en rustig stadje. Perfect voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Ik raad aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Oegodan ambijent

Drago nam je da ste se odsorili en da vam zgovara ambijent naše kuće i priroda s kojom smo okruženi.Nadam se da ste dobro putovali.Bit će namuje drago akoval. zahvaljimo vam svako goed!

zagreb,
Goed (3/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
Duur

Het appartement is heel mooi ingericht en netjes. De gastheren zijn erg aardig. Maar de afstand tot het strand is niet 100 meter, zoals het zegt, maar 300 meter de trap op, wat niet erg handig is als je met kleine kinderen gaat.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Afstand van het strand

We zijn blij dat u tevreden bent met het appartement, ik hoop dat u rust heeft gehad en dat uw verblijf bij ons aangenaam was. De afstand tot het strand wordt automatisch berekend op de google applicatie, zo hebben ze aangegeven in de naburige appartementen. Het alternatief is om over de weg te lopen, dus de weg naar het strand is wat langer, maar het is goed om beide opties te hebben, zeker als je een kinderwagen gebruikt. dat je er gebruik van hebt gemaakt tijdens je verblijf in Drage. Groeten aan het hele gezin!

Toon alle beoordelingen
Draga Kosalec Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Het is mij een genoegen om ons aanbod te introduceren en nodigen u uit voor een onvergetelijke vakantie in Drage, een klein dorp, omringd door pijnbomen, prachtige stranden en een uitzicht op de talrijke eilanden in de Zadar en Sibenik arhipelagu.Dobro komen!

De advertentie Appartementen Kosalec heeft 81020 keer bekeken sinds 03.04.2014.