Appartementen LukaDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Drage 4 km van Pakoštane. Het huis met drie uitdagende grote appartementen (twee worden verhuurd, en de derde eigenaar bevindt zich) gelegen in de wijk Dolaška Draga. Zeer rustige en zonnige plaats, een garantie voor een goede vakantie, 80 m naar de zee en het strand. Gemeenschappelijke barbecue, parkeerplaats bij het huis, garage tegen bijbetaling. Geschikt voor twee gezinnen die samen hun vakantie willen doorbrengen. Gratis internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het reserveren wordt 100 EUR in rekening gebracht en de rest dient bij aankomst te worden voldaan. Aankomsten na 14 uur en vertrek tot 10 uur. Het gebruik van airconditioners wordt bovendien in rekening gebracht voor een bedrag van 5 EUR.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 5 km
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Poznań,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
Fantastische vakantie!!!

Geweldig appartement, ruime kamers, aparte volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche. Zeer schoon, mooi en comfortabel. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de zee die ons wegblies. De eigenaren waren erg aardig, zorgzaam en behulpzaam, we voelden ons zeer op ons gemak bij hen, net als bij hun naaste familie. Het stadje is klein maar zeer schilderachtig gelegen. Een paar stappen naar het dichtstbijzijnde strand, wat wil je nog meer... Wij komen hier zeker terug!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op reactie

Hartelijk dank voor de geweldige recensie. Wij doen ons best om al onze gasten van dienst te zijn, zodat ze volledig tevreden zijn.

Świdnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juni 2023
Mooie plaats

We waren aangenaam verrast door het appartement dat erg groot is, schoon, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig, je kunt er uren koffie of wijn drinken. De gastheren zijn een mooi stel, zeer behulpzaam en beleefd. Er zijn trappen letterlijk 2 minuten naar het strand. Bedankt voor zo'n geweldige vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Uitstekende beoordeling

Bedankt voor uw uitstekende beoordeling en bedankt dat u onze gasten bent. We zijn vooral blij dat u zeer tevreden bent en in het algemeen proberen we ervoor te zorgen dat onze gasten alles hebben wat ze nodig hebben. We hopen u weer te zien, want u bent dankbare gasten, evenals velen die weer bij ons terugkomen.

Rumburk,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Accommodatie met prachtig uitzicht op zee.

Schone en comfortabele accommodatie met een prachtig uitzicht. De gastheren zijn erg aardig en zorgzaam. Klaar en bereid om je met alles te helpen en adviseren. In Kroatië was ik min. 10 keer en in mijn leven heb ik nog nooit mooiere gastheren ontmoet, echt geweldige mensen. Het appartement heeft een geweldige locatie in een rustig stadje, hoewel het ongeveer 130 treden naar de zee is, dus het uitzicht vanaf het balkon is de wandeling waard! We kunnen het alleen maar aanbevelen. We zullen zeker een keer naar de plek terugkeren. Heel erg bedankt en we kijken ernaar uit je weer te zien.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Reageer op de advertentie Appartementen Luka-review

Beste Lucie, heel erg bedankt voor je reactie op de accommodatie in mijn appartement. Ik ben vooral blij dat je bij ons bent gebleven en dat we je persoonlijk en met je dierbare familie hebben ontmoet. We proberen goede gastheren te zijn, dus nogmaals bedankt voor het herkennen hiervan. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u, als dankbare gasten, ons nog een paar keer zou willen bezoeken. Met vriendelijke groeten aan de hele familie,

Toon alle beoordelingen
Luka Čulina Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Luka heeft 58149 keer bekeken sinds 31.01.2016.