Appartementen MustelDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen "Mustel" zijn gelegen in Drage, op 10 km van Biograd n/m. De appartementen bevinden zich op de eerste rij aan zee, naast de nieuwe Marina Draga. Het dichtstbijzijnde strand is het "wilde" strand in het dennenbos (foto's bijgevoegd) en ligt op slechts een steenworp afstand van de accommodatie, in de richting van Pakoštan. De promenade door het bos strekt zich uit van onze vestiging tot Pakoštan. Vind je plek in stilte, zonder drukte, in de schaduw van pijnbomen :) De stad Drage biedt vele andere stranden, en het eerste openbare kiezelstrand ligt op 750 meter afstand (Plaža Porat) - waar u een grote parkeerplaats, restaurant kunt vinden en bar, huurfaciliteiten etc. Alle appartementen beschikken over een aparte slaapkamer, keuken, woonkamer, badkamer, balkon/terras, airconditioning, WiFi, beddengoed, handdoeken. Voor ieder appartement binnen het gebouw is één parkeerplaats beschikbaar. Wij vragen gasten om alle vragen uitsluitend via het contactformulier te versturen. In elk appartement kunnen MAXIMAAL 2 PERSONEN worden ondergebracht.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen is een aanbetaling vereist (het bedrag is afhankelijk van de verblijfsduur). De rest van het bedrag wordt op de dag van aankomst betaald (dezelfde dag via bankoverschrijving op dezelfde rekening of contant in €). Inchecken in de accommodatie is mogelijk vanaf 14.00 uur. Uitchecken tot 10.00 uur. In elk appartement kunnen MAXIMAAL 2 PERSONEN worden ondergebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Wij vragen gasten om alle vragen uitsluitend via het contactformulier te versturen. In elk appartement kunnen MAXIMAAL 2 PERSONEN worden ondergebracht.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 500 m
  • Restaurant: 70 m
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Haven: 10 m
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Voor u kunnen wij transfer/vervoer van/naar de luchthaven, autoverhuur, bootverhuur, excursies zoals bijvoorbeeld boottocht naar Kornati en Telašćica, quadtochten op het Vrana-meer, boottocht van een halve dag "dolfijnen bekijken" en Fig. (De genoemde items zijn NIET bij de huurprijs inbegrepen, wij verstrekken op verzoek een prijslijst met diensten) Wij vragen gasten om alle vragen uitsluitend via het contactformulier te versturen. In elk appartement kunnen MAXIMAAL 2 PERSONEN worden ondergebracht.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mustel
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Łódź,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Maart 2024
De lente is een geweldige tijd om hier te zijn

de gastvrouw zorgde voor alles.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Grenobl,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, September 2023
Mooie september...

Uitzicht, zee, rust. Het heeft alles wat je nodig hebt, schoon en netjes. Ik raad een vakantie hier aan voor rust en plezier!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Slatina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2023
Geweldige vakantie

Droomvakantie, uitzicht op zee....stilte. De gastvrouw is zeer aangenaam, ze is geen last, maar ze is behulpzaam voor alles waar we in geïnteresseerd waren. Het strand in de schaduw ligt op slechts een minuut afstand... maar alles is geweldig. het appartement heeft alles wat je nodig hebt .. het was erg schoon.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Antonija Vulin
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Mustel heeft 12184 keer bekeken sinds 14.03.2023.