Stacaravan Zen Zone Premium Drage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Zen Zone Premium Stacaravan is een modern ingericht huis, volledig uitgerust met apparatuur en alles wat u nodig heeft om gewoon te ontspannen en te genieten van uw langverwachte vakantie. Samen met het terras heeft de woning een totale oppervlakte van 65 m2 en een ruime tuin om van uw vakantie te genieten. 's Ochtends koffie drinken op het ruime buitenterras, met het fluiten van de vogels en de geur van de natuur die door de zeebries wordt meegevoerd, klinkt als een ideaal begin van de dag. Wanneer u zich wilt verfrissen in de zee, bent u slechts 150 meter verwijderd van het strand. Als u besluit in de schaduw van het terras te blijven, in stilte een goed boek te lezen of gewoon te relaxen met gratis Wi-Fi, tv te kijken of gewoon een dutje te doen, hebben we ons best gedaan om ervoor te zorgen dat u dat in de Zen krijgt. Stacaravan Zone Als u geen tijd in de keuken doorbrengt om maaltijden te bereiden Wij hebben u voorzien van een grote grill en een elektrische oven voor het eenvoudig maar veelzijdig bereiden van heerlijke gerechten. Het huis is bedoeld voor vakanties voor het hele gezin, een groep vrienden en iedereen die lekker wil uitrusten, ontspannen en genieten van de rust van de pure natuur.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Omdat het huis zich in de camping bevindt, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die op de camping aanwezig zijn: beachvolleybal, strandvoetbal, tafeltennis, kinderspeeltuin, restaurant in de directe omgeving, café, wasserette, winkel, geldautomaat en meer. Bij de campingreceptie is het mogelijk een klein bootje te huren. Als onderdeel van het huis bieden wij rekwisieten voor sport en fitness. U kunt uw auto naast het huisje zelf parkeren. Handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. Babybedje is op aanvraag beschikbaar. Roken is toegestaan op het terras. Huisdieren zijn niet toegestaan. De betaling wordt gedaan op de rekening van de gastheer volgens het aanbod dat we met alle informatie naar uw e-mail sturen. Het voorschot bedraagt 30% van de totale prijs van het verblijf. De rest van het bedrag tot aan de totaalprijs wordt op de dag van aankomst op de rekening van de gastheer afgeschreven. De termijn voor vooruitbetaling bedraagt 2 werkdagen. De kosten voor de eindschoonmaak ter hoogte van € 70,- worden eenmalig op de eindafrekening in rekening gebracht. Toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen. Bij een verblijf langer dan 10 nachten bieden wij een extra korting aan.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering minimaal 4 maanden voor de datum van inschrijving retourneren wij het gehele voorschot. Wij restitueren het voorschot niet bij annulering van de reservering 4 maanden of minder vóór de incheckdatum, evenals bij no-show van gasten op de dag van aankomst. Wij begrijpen dat uw plannen kunnen veranderen en dat er andere kunnen ontstaan. Als u uw reservering wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via zenzone.mobilehome@gmail.com om eventuele boetes te voorkomen. Wij danken u voor uw begrip en wij kijken alvast uit naar uw bezoek.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 7 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 7 km
  • Tankstation: 6 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 3 km
  • Discotheek: 11 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Voor iedereen die Zen Zone Premium Stacaravan als accommodatie kiest, zullen er talloze mogelijkheden ontstaan om te genieten van extra attracties en activiteiten in de directe omgeving van kamp Oaza Lučica, zowel voor kinderen als volwassenen. Het dichtstbijzijnde is het natuurpark Vrana Lake, waar u de mogelijkheid heeft om een fiets, kano te huren of te wandelen langs de educatieve paden van het park om de hele omgeving te verkennen. Het beroemde uitkijkpunt Kamenjak, dat een spectaculair uitzicht biedt over de hele archipel van Šibenik, kan via paden helemaal tot aan de top worden bereikt. Het uitzicht is adembenemend. Een andere van de top 3 populairste picknickplekken in de directe omgeving is het pretpark Dalmaland, op slechts 10 km van de camping. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin. De populaire stad Pakoštane ligt op slechts 5 km afstand. De prachtige historische stad Šibenik ligt op 35 km afstand en Zadar ligt op 40 km afstand. In de buurt ligt het Nationaal Park Krka, op 44 km afstand, en om de baaien van het Kornati Nationaal Park te ervaren, dat alleen per boot te bereiken is, worden er tal van dagtochten aangeboden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Zen Zone Premium
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Šentjernej,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Oktober 2023
Rustige vakantie

Een huis in een idyllische olijfgaard. Het heeft alles wat je nodig hebt en meer (alle kookgerei, servies, koffie, suiker, kruiden...) Een groot terras met comfortabele stoelen, een grote tafel, ligstoelen... Het strand is dichtbij, ook geschikt voor kleine kinderen. Ik raad het iedereen aan. , die een rustige vakantie wil. De eigenaren zijn vriendelijk, ik hoop dat we snel terug komen. Lp Nataša

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Augustus 2023
Zen

Het huis voldeed aan al onze verwachtingen. De gastheren zijn geweldig, ze verwelkomden ons met broodjes, een aperitief, flessen water in de koelkast en ijs voor de kinderen. Alles is schoon en netjes, de keuken is volledig uitgerust. Strand dichtbij, heldere zee... Het huis ligt op een geweldige locatie, niemand stoort je, volledige rust en stilte, echte zen. Het terras is groot en mooi, we brachten er de meeste tijd door. De juiste plek om uit te rusten, te ontspannen en nieuwe energie op te doen, in één woord prachtig!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kornwestheim,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Augustus 2023
Ideaal voor op vakantie

Ik ben erg blij met de accommodatie en de gastheren. Na het zwemmen genoot ik 's avonds van het bereiden van de barbecue en liet mijn ogen rusten terwijl ik naar de zonsondergang keek. Heel romantisch en volledige privacy. Het huis is goed ingericht, schoon. Het heeft alles wat je nodig hebt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marija Kunac Vrdoljak
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, welkom in de Zen Zone Premium Stacaravan, een oase voor uw jaarlijkse vakantie of misschien gewoon een korte onderbreking van de dagelijkse verantwoordelijkheden. We nodigen u uit om te profiteren van alle mogelijkheden die we voor u hebben voorbereid om uw droomvakantie te hebben en volledig uitgerust terug te keren naar uw taken, met magische herinneringen aan de tijd doorgebracht in onze stacaravan.

De advertentie Stacaravan Zen Zone Premium heeft 8370 keer bekeken sinds 02.06.2023.