Vakantiehuis EvalaDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 260 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drage en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Een nieuw stenen huis met een tuin in een rustige baai. Uitgerust voor een aangenaam verblijf en vakantie van gezinnen met kinderen en huisdieren. Het heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken met eetkamer, een badkamer en een groot overdekt terras met buitenkeuken en barbecue. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed van 200x160 cm. In de woonkamer staat een hoekbed van 200x150 cm. Voor het huis ligt een strand met ligbedden en parasols en een aanlegplaats voor kleinere boten. Speelgoed, trampoline, 2 x supboards zijn voorbereid voor kinderen. De toegang tot het huis is via een macadamweg.De zee, het natuurpark Vrana Lake en het Kornati National Park bieden de mogelijkheid tot zeilen, surfen, excursies en fietsen. Een ideale plek voor alle liefhebbers van natuur, rust, vrijheid en alles wat met de zee te maken heeft, die een kwaliteitsvolle en interessante vakantie willen doorbrengen. Afstand tot grotere steden zoals Zadar of Šibenik is 35 km.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling vindt plaats bij aankomst van de gasten en 30% van het voorschot voor de reservering wordt op de rekening gestort voor uw en onze veiligheid. Bij annulering van de reservering retourneren wij het voorschot als de reservering twee maanden voor de gereserveerde datum wordt geannuleerd. Aankomst is vanaf 14.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur. Het is niet mogelijk om het verblijf achteraf in te korten of te verlengen. Let op: huisdieren zijn welkom, maar de schoonmaakkosten bedragen € 50. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 6 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 1.7 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 2 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Evala
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Geldermalsen ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2022
Prachtig vakantiehuis op een bijzondere locatie

Wij zijn hier al verschillende keren op bezoek geweest bij de vriendelijke gastvrouw Marja met onze vriendin Marica uit Pakostane . Een mooie locatie vanwaar je de omgeving leuke uitstapjes kunt maken naar Pakostane, Biogard, Sibenink, het Vranameer . Je komt tijd te kort om al het moois te gaan bekijken. Bij het huisje kun je heerlijk zwemmen. Wij raden deze accommodatie zeker aan voor een heerlijke vakantie in het gastvrije land Kroatië.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Hrvace,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, April 2021
De plek om naartoe te gaan!

Verbleef hier al een paar keer. Heerlijk gezellig en comfortabel stenen huis in rustige baai volledig omringd door natuur. Het huis is uitgerust met een barbecue, een groot terras en een prachtige tuin, allemaal op enkele meters van de zee. De plek om naartoe te gaan voor iedereen die rustige dagen wil doorbrengen, omringd door authentiek adriatisch zoals het vroeger was, met zijn verbazingwekkende landschappen, geuren en smaken. We brachten hier tijd door met onze hond die ook net zo van het verblijf genoot als we deden. alle vrijheid die hij had.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Evala

Beste Ante en Marry, bedankt voor jullie bezoek en prettig gezelschap. Je bent altijd welkom. Ik kijk er naar uit om je weer te zien. Beste regads.

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2020
Alles wat je nodig hebt

Mooi, rustig en gezellig stenen huis dat alles biedt wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie met familie en vrienden. Wil je op vakantie zonder luidruchtige buren, ga dan naar Evala. Veel mooie, kleine eilanden en baaien zijn slechts een paar minuten verwijderd, zoals het Vrana-meer waar we een fietstocht maakten. Maar de meeste dagen bleven we gewoon thuis barbecuen en ontspannen op het terras met uitzicht op de zee en schattige olijfbomen. Veel dank aan mevrouw Marija voor het feit dat ze een geweldige gastheer is voor ons gezin. Tot de volgende keer ... Familie Ekart

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Ivana & familie

Bedankt voor je lieve woorden. Tevreden gasten zijn onze beste manier om te zien dat we het goed doen! Ik kijk er naar uit om jou en familie weer te zien!

Branimir Ćaćić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom in het huis van Eval !.

De advertentie Vakantiehuis Evala heeft 57138 keer bekeken sinds 05.01.2020.