Vakantiehuis KayoDrage - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Drage en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Stacaravan Kayo1 en Kayo2 staat in de camping Oaza Lučica bij Drage. (Kayo1) Twee moderne kamers geven je een hotelgevoel. De eerste kamer heeft een tweepersoonsbed, terwijl de tweede twee eenpersoonsbedden heeft die indien nodig kunnen worden samengevoegd tot een groter bed. (Kayo2) in beide kamers staat een tweepersoonsbed en in de ene staat nog een extra bed voor één persoon. In de woonkamer staat een bank (Kayo1) en een hoekbank (Kayo2) die ook als extra bed kan dienen. De huisjes zijn voorzien van LED TV, WI/Fi-, satelliet, airconditioning (verwarmen/koelen), magnetron, waterkoker en broodrooster. Ruime terrassen, in de schaduw van een vijgenboom, met een grote eettafel voor 6 personen (Kayo1) of 8 personen (Kayo2) en een ligstoel is het meest charmante deel, en het deel waar de gasten het vaakst verblijven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het minimum aantal nachten is 6 of 7 dagen. Inchecken: zondag vanaf 14.00 uur Uitchecken: zondag tot 10.00 uur Afspraak maken door een aanbetaling van 30% vooraf en 70% bij aankomst in het huisje. Betaling is mogelijk via bankrekening of contant bij aankomst in het huisje. De prijs van de eindschoonmaak is 50 € en wordt in rekening gebracht bij aankomst in het huisje.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
100% restitutie van de aanbetaling indien de reservering tot 30 dagen voor aankomst wordt geannuleerd. 50% aanbetaling bij annulering tot 15 dagen voor aankomst. Bij annulering binnen 14 dagen vanaf de aankomstdatum wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
Extra faciliteiten
Binnen het kamp is er een restaurant, fast food, koffiebar en winkel. Bij de campingreceptie kunt u terecht voor informatie over excursies in de omgeving en bootverhuur.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Kayo
Katarina Čibarić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Vakantiehuis Kayo heeft 18740 keer bekeken sinds 02.11.2021.